Celebrul model a fost jefuit într-un resort de lux din Mykonos! Paguba: un ceas cu diamante + muuult cash

Autor: I.D.
Publicat: 03/09/2019 | 22:10

Caz șocant în showbiz-ul românesc! Unul dintre cele mai renumite modele de la noi din țară a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. În timp ce se răsfăța în piscină, hoții i-au spart apartamentul, situat într-un resort de lux din Mykonos. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare despre coșmarul prin care a trecut vedeta. (CITEȘTE ȘI: PIȚI JR., SĂRUTAT CU JAPCA DE CRISTINA ICH, LA LOFT MAMAIA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii șocante legate de situația cu care s-a confruntat celebrul model Roxana Ungureanu. (NU RATA, AICI: FAIMOSUL DE LA EXATLON ȘI SOȚIA LUI, SCENE FIERBINȚI PE PLAJĂ)

„Lovitura” a fost dată în mai puțin de 10 minute

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, fostul ”iepuraș” Playboy a avut parte de un adevărat coșmar în vacanța pe care a petrecut-o recent în vestita insulă grecească Mykonos. Mai exact, apartamentul în care aceasta s-a cazat a fost ”vizitat” de hoți. Răufăcătorii au acționat în timp ce sexoasa româncă se răsfăța alături de prietenii ei în piscina resortului.

Conform surselor citate, în mai puțin de 10 minute, hoții au ”bifat” mai multe apartamente din luxosul resort din Mykonos de unde au sustras: ceasuri de aur, bijuterii și banii cash în valoare de aproximativ 80.000 de euro. (NU RATA: SOȚIA VESTITULUI FOTBALIST S-A UNDUIT SENZUAL PE PLAJĂ + CE GEST SURPRINZĂTOR A FĂCUT ÎN VALURI)

Roxana Ungureanu a fost jefuită în Mykonos!

„Doar prejudiciul ei se ridică la suma de 30.000 de euro”

Prejudiciul celebrului model se ridică la 30.000 de euro. Hoții au reușit să sustragă din apartamentul Roxanei Ungureanu un ceas de firmă, un Audemars Piguet cu diamante, evaluat la 15.000 de euro, dar și o importantă sumă de bani și câteva bijuterii de aur. (VEZI ȘI: „MANECHINA” LUI BOTE A DANSAT MEGA-EROTIC LA LOFT!)

”A fost jefuită în Mykonos. Hoții au acționat în momentul în care Roxana petrecea la piscină împreună cu prietenii ei. Roxanei i-au furat ceasul Audemars Piguet cu diamante și o sumă importantă de bani. Doar prejudiciul ei se ridică la suma de 30.000 de euro.

Nu doar apartamentul ei a fost prădat, hoții au intrat în vreo cinci apartamente de unde au luat tot ce era de valoare, bani, bijuterii și câteva cesuri de aur. În seara aia s-au raportat mai multe spargeri în vilele din Mykonos. Imediat au sesizat autoritățile, dar lucrurile par că se mișcă cu încetinitorul”, a povestit o persoană din aturajul celebrului model.

Roxana Ungureanu a rămas fără ceasul Audemars Piguet cu diamante, evaluat la 15.000 de euro

A ”bifat” două apariții în Playboy!

Roxana Ungureanu dădea marea lovitură în urmă cu 13 ani, atunci când apărea pe coperta revistei Playboy România. Iar după succesul repurtat și-a făcut planuri mari. La doi ani după ce a luat titlul de “Miss Playboy Romania 2006”, Roxana poza într-o revistă pentru adulți. Nu s-a oprit aici. (VEZI ȘI: MIHAELA RĂDULESCU, PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE A FILMAT PENTRU MASTERCHEF)

Ținta ei: să fie protagonista unei ședinte foto în ciocolată cu Jessica Alba. Avea să ajungă în Venezuela. Protagonistă a unui pictorial fierbinte în ediția de Venezuela a revistei “Playboy”.“Îmi plac bărbații cu simțul umorului, surprizele exotice și plajele pline de nisip. Visul meu este să fiu protagonista unei ședințe foto în ciocolată, împreună cu Jessica Alba. Ce poate să fie mai sexy? Am fost, sunt și mereu voi fi o rebelă. Fetele rebele sunt cele mai căutate”, spunea Roxana Ungureanu.

Pictorialul din Venezuela s-a bucurat de mare succes, doar că fotogaleriile erotice au ajuns, în scurt timp, pe mai multe pagini dedicate adulților. (NU RATA: CUM RĂSPUNDE PREȘEDINTELE T.A.T.A. ACUZAȚIILOR DE VIOL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...