Cum răspunde președintele T.A.T.A. acuzațiilor de viol

Publicat: 02/09/2019 | 22:33

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obţinut, în exclusivitate, motivarea deciziei Tribunalului Bucureşti care a stabilit emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei T.A.T.A., pentru acte sexuale cu o copilă de zece ani. Detaliile sunt infernale şi zugrăvesc un tablou terifiant al comportamentului pe care bărbatul l-ar fi avut faţă de copila pe care trebuia să o îngrijească în perioada când mama acesteia era plecată în Germania.

Astfel, se arată în dosar, Bogdan Drăghici ar fi abuzat copila atât sexual, dar şi psihic, insuflându-i acesteia o stare de teamă şi de vină. În acest fel, bărbatul îşi satisfăcea obsesiile cu trupul copilei, mai notează procurorii. (VEZI ȘI: CE A MĂRTURISIT ÎN INSTANȚĂ EX-SOȚIA PREȘEDINTELUI T.A.T.A.)

A dat vina pe soție…

Surprinzător este faptul că, în faţa judecătorului, Bogdan Drăghici nu a încercat să răspundă în mod direct acuzaţiilor şi a fost, mai degrabă, preocupat să îşi denigreze fosta soție, pe care a învinovăţit-o pentru reţinerea sa. (NU RATA: FOST OFIȚER DE POLIȚIE JUDICIARĂ, DESPRE CAZUL LUI BOGDAN DRĂGHICI: ”ESTE REZULTATUL UNEI PLANIFICĂRI MONSTRUOASE, INUMANE”)

Instanţa notează în dosar că „în depoziţia dată în faţa organelor de urmărire penală, inculpatul Drăghici Gheorghe-Bogdan a negat săvârşirea faptelor şi a arătat că acuzaţiile reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soţie, Drăghici Helen-Daniela, le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua la domiciliu pe fiica lor minoră”.

„Declaraţiile sale nu au vizat în mod deosebit acuzaţiile, ci prin ele a urmărit discreditarea mamei persoanei vătămate, care ar avea un comportament ce nu inspiră încredere”, se mai arată în dosar.

Ce argumente a adus judecătorul

Bogdan și Helen Drăghici, cu mai multă vreme în urmă (Foto: Facebook/Bogdan Drăghici)

Astfel, judecătorul care l-a trimis pentru 30 de zile după gratii pe Bogdan Drăghici arată că nu a ţinut cont de apărarea acestuia, probele de la dosar fiind suficient de puternice încât să răstoarne susţinerile sale.

„Judecătorul reţine că acuzaţiile au apărut într-o perioadă marcată de conflictele inerente divorţului dintre soţi, de neînţelegerile privind custodia minorei (… ). Totuşi, suprapunerea celor două momente este una exclusiv temporală şi aceasta doar parţial, procesul de divorţ şi neînţelegerile privind custodia minorei datând din anul 2016, iar acuzaţiile apărând în anul 2019. (CITEȘTE AICI: TEMUTUL ADRIAN ”BELEAUA” CORDUNEANU A LEGAT ”FRĂȚIA” LA ÎNCHISOARE CU UCIGAȘUL PASSARIS)

Este adevărat că neînţelegerile dintre soţi nu erau încă rezolvate la momentul în care au apărut acuzaţiile, însă între cele două nu există o legătură cauză-efect sau mijloc-scop”, a scris magistratul în dosar.

Bogdan Drăghici, denunțat de fiica vitregă!

Potrivit unor surse judiciare, recent, una dintre fiicele vitrege a lui Bogdan Drăghici a povestit, în detaliu, anchetatorilor cum a fost violată. Ea ar fi indicat cu exactitate cinci acte sexuale care s-ar fi petrecut când avea între 10 și 15 ani. Potrivit mărturisirilor fiicei vitrege, primul abuz sexual ar fi avut loc în casa unui renumit investitor imobiliar din Cluj-Napoca, pe care Bogdan Drăghici l-ar fi consiliat.

”Mi-a spus că nu intră și eu simțeam chestia aia și mă durea! (…) Eram șocată!”, ar fi povestit fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici în prezența reprezentanților de la Protecția Copilului.

Victima ar fi declarat anchetatorilor și că Bogdan Drăghici îi spunea, atunci când o abuza, că este tatăl ei și trebuie să îi cunoască fiecare părticică din corp. Și că nu trebuie să îi fie rușine și să fie pudică. (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TERORISTUL CARE A PLĂNUIT ATENTATUL DE LA IAȘI)

Abuzată în timp ce mama era plecată în Germania?!

Potrivit mărturiilor fiicei vitrege, președintele T.A.T.A. ar fi abuzat-o în repetate rânduri pe aceasta, atunci când mama ei a plecat pentru câteva săptămâni în Germania, împreună cu tatăl lui Bogdan Drăghici, la tratament. Coșmarul prin care a trecut copilul este aproape imposibil de reprodus. La fel și frica pe care minora a povestit că a resimțit-o, precum și sentimentul indus de vinovăție. Ar fi fost momentul în care a fost violată, momentul în care a auzit cuvinte pe care, niciodată, niciun copil nu ar trebui să le audă. (NU RATA: MILIONARII PRIGOANĂ ŞI COLUMBEANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PREŞEDINTELE T.A.T.A: ”L-AM CUNOSCUT! ERA…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)