Acasă » Exclusiv » Ce a mărturisit în instanță ex-soția președintelui ”T.A.T.A.” A cerut ordin de protecție fiindcă…

Ce a mărturisit în instanță ex-soția președintelui ”T.A.T.A.” A cerut ordin de protecție fiindcă…

De: I.D. 25/08/2019 | 22:47

În urmă cu aproximativ o lună, ex-soția președintelui Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.) a cerut judecătorilor să emită un ordin de protecție împotriva fostului său partener de viață. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare, de ultimă oră, din unul dintre procesele în care este implicat Bogdan Drăghici. (CITEȘTE ȘI: EL ESTE UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI DIN EXIL! ARE O SUPER-PROPRIETATE ÎN ARGENTINA, IAHT ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente-bombă din dosarul care îl vizează pe Bogdan Drăghici, bărbatul care este acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă. (NU RATA: CELEBRUL MUSTAȚĂ DE LA STEAUA ȘI-A MĂRITAT FATA! CANCAN.RO ARE IMAGINILE ȘI DETALIILE PICANTE! LOREDANA, BRENCIU, UN TORT DE 3 METRI ȘI…)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în luna iulie, fosta parteneră de viață a lui Bogdan Drăghici, Helen, a solicitat, în numele fiicei minore, instanței de judecată să emită un ordin de protecție împotriva președintelului Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.). Ex-soția președintelui ”T.A.T.A.” a susținut în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 București că Bogdan Drăghici reprezintă un pericol pentru fiica ei pentru că ar exercita o formă de abuz emoțional.

„Minora a ajuns să treacă de câte 5 – 6 ori pe lângă mama sa fără să se uite la aceasta”

”Apărătorul reclamantei solicită admiterea cererii de emitere a ordinului de protecție astfel cum a fost formulată. Precizează că din expertiza medico-legală efectuată la INML rezultă că pârâtul reprezintă un pericol pentru minoră, acesta exercitând o formă de abuz emoțional, sub forma alienării parentale, având drept consecință privarea minorei de a avea o relație afectuoasă cu mama sa”, se arată în documentele D.A.S.

”Mai mult, pârâtul are pe internet un site chiar sub numele de alienare parentală. Prin sentința civilă pronunțată în cauza de divorț a părților și care este executorie, s-a reținut de către instanța de fond ca autoritatea părintească să fie exercitată exclusiv de către mamă. În cauză există suspiciuni împotriva pârâtului, de abuz sexual împotriva minorei, având în vedere că fiica din prima căsătorie a pârâtului a arătat că tatăl său se băga în pat lângă aceasta, timp în care pătura se mișca, aceasta arătând și modalitatea de mișcare a păturii, ulterior patul fiind ud lângă aceasta.

Această cauză face și obiectul unei cauze penale. De asemenea, o altă fată a fost victima abuzului sexual al pârâtului în perioada în care aceasta era minoră, fapt ce ridică suspiciuni cu privire la comportamentul pârâtului asupra minorei S.(…) Apărătorul reclamantei a mai arătat că datorită nivelului intelectual ridicat al pârâtului, violența în prezenta cauză nu se manifestă prin lovituri și agresiune verbală, violența îmbrăcând diferite forme, astfel cum reiese și din raportul medical efectuat la INML. Datorită acțiunilor pârâtului, minora a ajuns să treacă de câte 5 – 6 ori pe lângă mama sa fără să se uite la aceasta”, se mai arată în documentele obținute de D.A.S.

Bogdan Drăghici este acuzat că și-ar fi violat fiica de 10 ani!

Judecătorii au respins cererea

Cererea depusă de Helen Drăghici a fost respinsă de magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București, iar apelul se află pe rolul Tribunalului București. (VEZI ȘI: KANAL D RENUNȚĂ LA EXATLON?! DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE: ”ULTIMII CONCURENȚI S-AU ÎNGRĂȘAT ȘI SE CREDEAU ÎN VACANȚĂ!”)

”Complet: C1 ordine de protecţie. Tip soluție: Respinge cererea. Soluția pe scurt: Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecţie ca neîntemeiată. În temeiul art.2 lit.o din Protocolul nr.48511/2019, stabileşte onorariu avocat oficiu în sumă de 500 lei pentru av. Barbu Silvia Ana-Maria, onorariu ce urmează a fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu apel în 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 5. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 București.

Bogdan și Helen Drăghici, cu mai multă vreme în urmă (Foto: Facebook/Bogdan Drăghici)

Bogdan Drăghici, denunțat de fiica vitregă!

Potrivit unor surse judiciare, recent, una dintre fiicele vitrege a lui Bogdan Drăghici a povestit, în detaliu, anchetatorilor cum a fost violată. Ea ar fi indicat cu exactitate cinci acte sexuale care s-ar fi petrecut când avea între 10 și 15 ani. Potrivit mărturisirilor fiicei vitrege, primul abuz sexual ar fi avut loc în casa unui renumit investitor imobiliar din Cluj-Napoca, pe care Bogdan Drăghici l-ar fi consiliat. (NU RATA: TEMUTUL ADRIAN ”BELEAUA” CORDUNEANU A LEGAT ”FRĂȚIA” LA ÎNCHISOARE CU UCIGAȘUL PASSARIS: ”KOSTAS E SUPER-BĂIAT! AM ÎMPĂRȚIT CELULA…”)

”Mi-a spus că nu intră și eu simțeam chestia aia și mă durea! (…) Eram șocată!”, ar fi povestit fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici în prezența reprezentanților de la Protecția Copilului.

Victima ar fi declarat anchetatorilor și că Bogdan Drăghici îi spunea, atunci când o abuza, că este tatăl ei și trebuie să îi cunoască fiecare părticică din corp. Și că nu trebuie să îi fie rușine și să fie pudică. (VEZI ȘI: JUDECĂTORII AU LUAT DECIZIA! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TERORISTUL CARE A PLĂNUIT ATENTATUL DE LA IAȘI)

Abuzată în timp ce mama era plecată în Germania?!

Potrivit mărturiilor fiicei vitrege, președintele T.A.T.A. ar fi abuzat-o în repetate rânduri pe aceasta, atunci când mama ei a plecat pentru câteva săptămâni în Germania, împreună cu tatăl lui Bogdan Drăghici, la tratament. Coșmarul prin care a trecut copilul este aproape imposibil de reprodus. La fel și frica pe care minora a povestit că a resimțit-o, precum și sentimentul indus de vinovăție. Ar fi fost momentul în care a fost violată, momentul în care a auzit cuvinte pe care, niciodată, niciun copil nu ar trebui să le audă. (NU RATA: MILIONARII PRIGOANĂ ŞI COLUMBEANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PREŞEDINTELE T.A.T.A: ”L-AM CUNOSCUT! ERA…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu e greu să aleagă”
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Cei trei bucătari vor fi jurații sezonului 9 MasterChef România
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Cei trei bucătari vor...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...