Celebrul Mustață de la Steaua și-a măritat fata! CANCAN.RO are imaginile și detaliile picante! Loredana, Brenciu, un tort de 3 metri și…

Publicat: 25/08/2019 | 16:25

Este, probabil, evenimentul anului! Bebică, un important jucător pe piața imobiliară, și Camelia, nimeni alta decât fiica celebrului Mustață, fostul șef al galeriei Stelei, acum aflat după gratii, s-au dat în ”spectacol” sâmbătă seara la Snagov! Au avut un motiv solid: s-au căsătorit! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii de la petrecerea care ar fi costat nu mai puțin de un million de euro!

Camelia și Bebică se iubesc de ceva timp, dar zilele trecute au făcut și pasul cel mare: s-au căsătorit! Firesc, după ce și-au jurat credință în fața Lui Dumnezeu și apoi au ”iscălit” la Starea Civilă, cei doi au dat o mega-petrecere la unul dintre celebrele saloane de nunți de la Snagov. A fost un adevărat spectacol, colorat cu tot felul de programe artistice plus cântăreți unul și unul, care au creat o atmosferă de vis. Loredana Groza, Horia Brenciu, Azis! Sunt artiștii care nu mai au nevoie de prezentare. Pe ritmurile lor, invitații, aleși pe sprânceană, și-au etalat, fiecare cum a putut, calitățile în ring. (CITEȘTE ȘI: GINERELE TEMUTULUI ULTRAS MUSTAȚĂ (FOST ȘEF AL GALERIEI STELEI) E ACUZAT CĂ ȘI-A ÎNJUNGHIAT UN RIVAL!)

Miresica, îmbrăcată cu o rochie ieșită parcă din tipare, dar care a prins-o bine de tot, a fost sufletul petrecerii. Alături de câteva prietene, Camelia abia dacă s-a așezat pe scaun. Ringul de dans a fost ”slujba” ei în acea noapte feerică. Fața i-a radiat de bucurie, iar imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă nu fac decât să confirme.

Camelia și Bebică, dans tandru

Loredana Groza, recital cu ”Bună seara, iubite!”

Celebra artistă care a călcat pe scenă pentru prima dată încă de pe timpul comunismului, când a făcut, de altfel, furori, chiar și la acea vreme, s-a implicat total! Pentru că vocea nu a trădat-o niciodată, Loredana i-a ”înnebunit” pe toți, miri, nași, nuntași! Și-a început recitalul cu piesa ”Bună seara, iubite”, moment în care a părăsit scena și s-a alăturat petrecăreților. (CITEȘTE ȘI: KANAL D RENUNȚĂ LA EXATLON?! DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE: ”ULTIMII CONCURENȚI S-AU ÎNGRĂȘAT ȘI SE CREDEAU ÎN VACANȚĂ!”)

Camelia nu avea cum să rateze momentul și a apărut, brusc, lângă artista care ”zăpăcise” nuntașii cu magica-i voce. A dansat, s-a unduit și și-a arătat formele apetisante și sub privirile lui Bebică, un soț care a sorbit-o din priviri. Apoi, Loredana a întors foaia: i-a ”dat” cu ”Zig Zagga”, spre deliciul petrecăreților.

S-au pupat pe ”botic”

Brenciu a apărut și el, tot în uralele invitaților, și a făcut spectacol. Că nu degeaba artiștii pe care Bebică i-a ”ochit” pentru petrecerea vieții lui ar fi fost plătiți, susțin sursele CANCAN.RO, cu 100.000 de euro. Apoi, Brenciu s-a retras, iar Azis, cântărețul bulgar, a intrat în rol. A făcut-o perfect! Ba s-a încins și s-a băgat între nuntași. A fost chiar o dedicație, nerostită în microfon, pentru fericita mireasă. Camelia a înțeles repede mesajul și a început dansul ușor provocator. (NU RATA: EL ESTE UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI DIN EXIL! ARE O SUPER-PROPRIETATE ÎN ARGENTINA, IAHT ȘI…)

Camelia și prietena ei, pupici de fericire

La scurt timp, Camelia și, probabil, cea mai bună prietenă a ei s-au pupat chiar pe ”botic”! Ce mai, bucurie maximă, bezele în stânga și-n dreapta! Azis se încinsese, așa că și-a aruncat sacoul de pe el și s-a dezlănțuit. A fost magie, la un moment dat, în toată sala…

Spectacol cu balet și gimnastică artistică!

Pentru o nuntă de un million de euro, cât ar fi costat toată ”consumația”, și paleta artistică, nu numai cea culinară, a fost diversă. Între cântările lui Brenciu, Loredana, Azis și trupa de jazz, a venit momentul de dans artistic. Poate chiar gimnastică artistică! Șapte fetițe de 14-15 ani, îmbrăcate în rochițe albe, au încântat nuntașii. Au făcut diverse ”figuri”, unele chiar cu grad de dificultate ridicat, de chiar Nadia ar fi avut emoții, dacă le-ar fi privit!

Apoi, în scenă au intrat ”gimnastele cu panglică”, și ele oferind evenimentului ceva aparte. (VEZI ȘI: TEMUTUL ADRIAN ”BELEAUA” CORDUNEANU A LEGAT ”FRĂȚIA” LA ÎNCHISOARE CU UCIGAȘUL PASSARIS: ”KOSTAS E SUPER-BĂIAT! AM ÎMPĂRȚIT CELULA…”)

Versuri pentru Camelia și Bebică

Brusc, a venit anunțul! S-a făcut tăcere. Urechile s-au ciulit! Prezentatorul evenimentului a luat microfonul. ”Cu toții, cu mic, cu mare, vom cânta, bea, dansa, Camelia-n gura mare i-a spus lui Belbică DA!”, a citit acesta de pe pergamentul scos din buzunar. Atunci, toți invitații au strigat, la unison, DAAAAAA! Și… aplauze pentru mirii cărora li se îmbujoraseră obrașii de emoție.

Apoi, tortul! Imens! Trei metri înălțime, cu opt etaje…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)