Kanal D renunță la Exatlon?! Declarații în exclusivitate: ”Ultimii concurenți s-au îngrășat și se credeau în vacanță!”

Publicat: 25/08/2019 | 06:44

Show-ul unde războinicii și faimoșii se luptau pentru supremație în Republica Dominicană ar putea deveni doar o amintire pentru români. În urma audiențelor din ce în ce mai slabe din ultimii ani – doar Sezonul 1 a „spart” ca rating, restul au fost din ce în ce mai slabe, – Kanal D ar înclina spre sistarea reality-show-ului Exatlon. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive din culise. (VEZI ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON A FĂCUT CHEF ”LOW COST” DE ZIUA LUI)

„Deocamdată se vorbește despre acest lucru în secret (…) dar nu este încă dat un comunicat de presă pentru această decizie importantă”, a dezvăluit o sursă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

Exatlon a fost doborât de un film de pe Pro TV?!

De ce s-ar închide Exatlon-ul? Conform surselor noastre din Kanal D, ultimul sezon din Exatlon, în care au fost investiți și mai mulți bani decât în primul, a fost doborât ca rating, și pe urban și pe național, la un moment dat, de un film difuzat pe Pro TV, dar și de emisiunea „Chefi la cuțite”, produsă la Antenă de Mona Segall. Atunci s-ar fi decis sistarea emisiunii Exatlon. (NU RATA: POVESTE DE DRAGOSTE ÎNTRE DOI RĂZBOINICI DE LA EXATLON)

Concurenții ultimelor sezoane s-ar fi îngrășat în Republica Dominicană în loc să facă rating

Exatlon-ul ar putea deveni doar o amintire pentru telespectatori
Exatlon-ul ar putea deveni doar o amintire pentru telespectatori

„Problemele cu ratingul de la Exatlon au început încă de la al doilea sezon, când cei care au ajuns acolo au venit să își facă publicitate, și nu să se lupte cu adevărat, cum au fost primii, cei din sezonul 1. Doar cei din 2017 au fost foarte încrâncenați. În plus, în următoarele serii, mâncarea a cam fost la discreție pentru concurenți, astfel încât mulți dintre ei, în loc să lupte mai bine, dimpotrivă, au început să nu se mai implice în joc, aveau fițe… În schimb, s-au îngrășat și se credeau în vacanță”, au mai spus sursele noastre. (CITEȘTE ȘI: UN CONCURENT FACE DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE CONDIȚIILE DE LA EXATLON)

„Ultimul sezon ar fi fost chiar dezastru”

„S-au dat prea multe bonificații și prea multă mâncare concurenților. Cei aleși să joace nu au mai fost motivați, deci nu au făcut deloc rating. Iar ultimul sezon ar fi fost chiar dezastru pentru că anumiți concurenți, deși nu erau plăcuți de public și nu făceau rating, se credeau mari vedete și aveau o grămadă de figuri. Nici aducerea din timp în timp a lui Giani Kiriță, cel care într-adevăr în primul sezon a spart ratingul, nu a avut succesul scontat”, au conchis sursele citate.

Prin urmare, telespectatorii nu ar mai fi reacționat nici la războinici și nici la faimoși și au dat pe alte programe, iar show-ul a fost mutat. Rămâne de văzut care va fi decizia finală luată: se va mai investi într-un nou sezon Exatlon sau capitolul va fi închis definitiv.

În grila nouă a Kanal D va intra emisiunea „Îmi place dânsul”, care se vrea a fi revelația acestui final de an. Decizie care transmite deja multe despre planurile celor de la Kanal D, care se pare că încep să parieze pe … altceva. (VEZI ȘI: LOVITURĂ LA KANAL D)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)