Faimosul de la Exatlon a făcut chef ”low cost” de ziua lui!

Publicat: 20/08/2019 | 23:21

După participarea la Exatlon, cariera Faimosului pare să stagneze: este în continuare liber de contract, ultima echipă la care a jucat fiind Academica Clinceni, din Liga 2. Însă nu se poate spune același lucru și despre viața personală, unde lucrurile merg foarte bine. Cristian Pulhac a împlinit weekend-ul trecut, mai exact sâmbătă, pe 17 august, frumoasa vârstă de 35 de ani și a sărbătorit, restrâns, doar cu soția și câțiva prieteni.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe fostul dinamovist la Nuba Mamaia, în timp ce își serba ziua de naștere. Faimosul de la Exatlon pare că se resimte financiar după ce a renunțat la fotbal, așa că a făcut chef ”low cost” de ziua lui. (Citește și: Cristian Pulhac, topit după Jessie! Uite cum o sărută pe pisicuța lui neagră, la revenirea de la Exatlon )

Felicitat de fostul lui coleg de la Dinamo

În imaginile obținute de CANCAN.RO, se observă că pe masa sportivului se afla doar o sticlă de vodcă, pusă la rece. Într-adevăr, nici invitații nu erau mulți: în afară de frumoasa lui soție, Raluca, îi erau alături BRomania, dar și încă vreo trei  prieteni.

La un moment dat, și-a făcut apariția la masă Marius Alexe, fostul lui coleg de la Dinamo, să îl felicite pentru ziua de naștere și astfel au mai stat de vorbă. Pe toată durata discuției, Alexe a băut un pahar de Aperol Spritz. La fel ca și Pulhac, Alexe este liber de contract, ultima echipă la care a jucat fiind Concordia Chiajna.

Cristi Pulhac a făcut chef ”low cost” de ziua lui

Cristi Pulhac și Raluca, patru ani de căsătorie

Cristian Pulhac și soția lui, Raluca, au mai bine de patru ani de căsătorie și o poveste de dragoste care continuă și astăzi. Fostul fotbalist s-a dovedit a fi un adevărat cuceritor. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant, din întâmplare, având prieteni comuni care le-au făcut cunoștință. După puțin timp de la prima lor interacțiune, destinul i-a adus din nou împreună. Dinamovistul a invitat-o în oraș și așa au descoperit că sunt suflete pereche, iar destul de repede a și cerut-o de soție.

Bruneta l-a susținut pe fostul fotbalist în tot timpul cât a fost la Exatlon. S-a bucurat și a suferit odată cu el. După ce a revenit în țară din Republica Dominicană, Cristi Pulhac și-a luat soția și au plecat în Cuba. (Citește și: Raluca, mesaj emoționant pentru Cristi Pulhac: ”Mi-au dat lacrimile când l-am văzut plângând!”)

Am plecat în Cuba, cu Raluca, să ne facem de cap. Voiam să mergem undeva unde sunt plaje ca în Republica Dominicană, să ne relaxăm, să ne revenim. E ca o lună de miere, Cuba este extraordinară pentru turiști. Peisajele sunt absolut fabuloase, ai toate condițiile să de distrezi de minune, iar plajele, nisipul și apa sunt așa cum îmi imaginez eu Raiul. Dansăm fără oprire, ei sunt un popor vesel și ne simțim extraordinar”, a spus Pulhac.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)