Raluca, mesaj emoționant pentru Cristi Pulhac: ”Mi-au dat lacrimile când l-am văzut plângând!”

Publicat: 16/11/2018 | 08:01

Raluca Pulhac a transmis un mesaj emoționant pentru Cristi Pulhac. Ea a participat singură la un moment foarte important din viaţa cuplului. Raluca a participat în calitate de nașă la botezul fetiței fotbalistului Cornel Predescu. Dar Cristi – participant la ”Exatlon” – a apărut şi el în certificatul de botez al micuţei Natalie, a ținut să precizeze Raluca Pulhac. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Raluca este, pe de o parte, bucuroasă fiindcă Cristi Pulhac nu a fost eliminat de la Exatlon, iar pe  de altă parte a fost și un pic tristă din cauză că acesta nu a putut fi alături de ea la botez.

”Ne-a părut rău că nu a putut fi alături de noi. În acelaşi timp ne bucurăm pentru el, că a rezistat atât de mult în concurs”, a spus Cornel Predescu.”Îl aşteptăm învingător acasă, că ne-a promis că mergem în Bora-Bora dacă va câştiga”, a spus și Alina Predescu, fericita mămică. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Raluca a făcut față, cu brio, acestei frumoase provocări. Și, evident, cu mare bucurie, micuța Natalie Marie fiind fetița unor prieteni apropiați.

”Noi, între timp, am avut botezul micuţei Natalie Maria. Este fetiţa prietenilor noştri buni, Alina şi Cornel Predescu. Cornel a fost coleg cu Cristi la mai multe echipe şi am avut onoarea să le fim naşi. Ar fi trebuit să fim împreună cu Cristi, dar el este acolo, la Exatlon”, a povestit Raluca Pulhac la FanArena.

CITEȘTE ȘI: CRISTI PULHAC, ”OMUL DE BAZĂ” DE LA EXATLON, ARE O MARE FOBIE! ”VENEAU TOȚI COLEGII SĂ RÂDĂ DE MINE”

Raluca, mesaj emoționant pentru Cristi Pulhac: ”Sunt mândră de el…”

În ceea ce privește unele amănunte legate de respectivul botez, Raluca Pulhac a spus că lumânarea a fost ținută de sora ei. Iar preotul l-a pomenit pe Cristi Pulhac și a precizat că el este nașul.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Sora mea a ţinut lumânarea. Totul a decurs normal, preotul l-a pomenit şi pe el ca fiind naş. A fost ca şi cum ar fi lângă noi, chiar dacă la petrecere i s-a simţit lipsa, că el este foarte petrecăreţ, foarte pozitiv, gen sufletul petrecerii”, a povestit Raluca. „Am văzut că a plâns, mi-a părut foarte-foarte rău. Încă de când a plecat la Exatlon am aşteptat proba aceasta de comunicare. Mi-am dorit foarte mult să câştige această probă de comunicare cu familia şi nu am putut vorbi. Îmi doream să îi spun că sunt mândră de el, că îl aştept acasă, că sunt fericită pentru tot ce face el acolo. Mi-au dat lacrimile, şi mie şi familiei, când l-am văzut plângând”, a mai spus ea.

„Pisic, te aşteptăm acasă cu planuri mari!”, i-a transmis Raluca lui Cristi Pulhac. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: EXATLON 12 OCTOMBRIE. CRISTI PULHAC, DECIS SĂ ÎI CEDEZE MEDALIA LUI DORU MUREȘAN: “A FOST DAT LA O PARTE!”

Citește și...