Poveste de dragoste între doi Războinici de la Exatlon. Deja s-au mutat împreună: ”Totul este…”

Publicat: 15/08/2019 | 14:43
Poveste de dragoste între doi Războinici de la Exatlon. Deja s-au mutat împreună: ”Totul este…”

Show-ul de televiziune ”Exatlon” este o amintire, cel puțin deocamdată, însă doi Războinici au ajuns la concluzia că trebuie să meargă pe un drum comun.  Cum s-ar spune, ”Exatlon” s-a încheiat, o poveste de dragoste merge mai departe. Ana Mihaela Popescu și Cosmin Marin formează un cuplu și, mai mult, s-au mutat deja împreună.

Ana Mihaela Popescu – campioana europeană și mondială la Karate – și jandarmul Cosmin Marin s-au văzut, au concurat în cel de-al treilea sezon al ”Exatlonului”, iar apoiși-au dat seama că relația înfiripată între ei se transformă în ceva și mai frumos.  Ana Mihaela Popescu a declarat că i-a plăcut de Cosmin din prima clipă, în Republica Dominicană”, iar povestea a început imediat după ce au aterizat pe aeroportul Otopeni. Cosmin a așteptat-o cu un mare buchet de flori și… au pornit împreună ”pe aceeași cale”.

„Trăim momente frumoase, pe care, sincer, nu mi le-aș fi imaginat vreodată. Mi-a plăcut de Cosmin încă din Republica Dominicană, dar povestea noastră a început cu adevărat aici, mai exact pe aeroportul Otopeni, atunci când, la revenirea mea în România, m-a așteptat cu un buchet de flori, alături de familia mea. Din acea clipă, am simțit că el este foarte important pentru mine și trebuie să mergem pe aceeași cale. Încet, încet, nu am mai putut sta unul fără celălalt, drept dovadă, acum, practic ne-am mutat împreună. Cosmin s-a transferat la București, de la Jandarmeria din Constanța, și totul este perfect între noi „, a declarat Ana Mihaela la ”Ștafeta mixtă”, conform wowbiz.ro.

Ana Mihaela Popescu și Cosmin Marin