Ginerele temutului ultras Mustață (fost șef al galeriei Stelei) e acuzat că și-a înjunghiat un rival!

Publicat: 04/07/2019 | 22:59

Bebică, ginerele temutului Gheorghe Mustață (fost șef al galeriei Stelei), este acuzat că și-a înjunghiat un rival! Clanul Ștoacă s-ar fi împărțit în două, iar până la un măcel a fost doar un pas. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini care vă pot afecta emoțional.

În ultimii ani, clanul Ștoacă a reușit să pună stăpânire pe zone întregi din București. Însă, de o la o vreme, gruparea s-a împărțit în două tabere. Și, prin urmare, a început un război pentru supremație.

(VEZI AICI: BĂTAIE ÎNTRE DOUĂ CLANURI DIN ROMÂNIA, PE STRĂZILE DIN GERMANIA! VIDEO)

Astfel, hotărât să-și câștige respectul, Bebică, ginerele lui Gheorghe Mustață și văr al lui Marius Ștoacă, ar fi fost implicat într-un scandal sângeros cu doi băieți, care au părăsit “barca” din care face parte ruda fostului lider de galerie al clubului Steaua.

Bebică, alături de fiica lui Gheorghe Mustață

Bătăi crunte în cartier

Astfel, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bebică și-ar fi strâns o brigadă și ar fi mers în zona unde locuiesc “trădătorii”. Ar fi urmat un adevărat război. Interlopii s-ar fi bătut ca-n filme și ar fi aruncat inclusiv cu petarde.

De precizat că locuitorii din zonă au crezut, în primă fază, că în scandal s-au folosit chiar grenade, din cauza faptului că obiectele pirotehnice au făcut un zgomot asurzitor. Ulterior, ar fi urmat bătăi sporadice prin cartier, iar unul dintre dușmani ar fi fost prins de Bebică și înjunghiat în cap!

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU ÎN FAȚA TRIBUNALULUI! DOUĂ CLANURI S-AU LUAT LA BĂTAIE)

Rivalul lui Bebică a scăpat cu viață ca prin minune

Bărbatul a ajuns, de urgență, la spital, unde i s-a acordat primul ajutor. A scăpat cu viață ca prin minune! În prezent, potrivit surselor noastre, dosarul violențelor este instrumentat la Secția 26 de Poliție. Cert este că în sânul clanului Ștoacă ar exista un conflict dur, care cu greu ar putea fi aplanat.

(NU RATA: BĂTAIE CU SĂBII ÎNTRE DOUĂ CLANURI ÎN CENTRUL CAPITALEI, DUPĂ O TAMPONARE ÎN TRAFIC!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...