Milionarii Prigoană şi Columbeanu, primele declarații despre preşedintele T.A.T.A: ”L-am cunoscut! Era…”

Autor: A.N.
Publicat: 24/08/2019 | 09:11

Bogdan Drăghici, bărbatul care este acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă, avea legături strânse cu mai mulți afaceriști cunoscuți din România. De-a lungul carierei, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.) a interacționat cu Silviu Prigoană, dar și cu Irinel Columbeanu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele declarații ale celebrilor milionari despre cazul care a șocat o țară întreagă. (CITEȘTE ȘI: FIICA VITREGĂ L-A DENUNȚAT PE PREȘEDINTELE „T.A.T.A.”)

Bogdan Drăghici, bărbatul care este acuzat că și-a violat fiica vitregă, este cunoscut drept președintele unei asociații care se luptă pentru drepturile taților discriminați. Acesta are un istoric de viață extrem de complicat, care a fost presărat, pe alocuri, cu acțiuni în instanță, dar și cu scandaluri răsunătoare. (NU RATA: CE A DECLARAT DE FAPT FOSTA MISS ROMÂNIA LA O SECȚIE DE POLIȚIE DIN TURCIA)

De-a lungul carierei, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.) a interacționat cu mai mulți milionari celebri din România. Printre aceștia se numără Silviu Progoană, dar și afaceristul de la Izvorani, Irinel Columbeanu.

Bogdan Drăghici este acuzat că și-ar fi violat fiica de 10 ani!

În urmă cu mulți ani, Silviu Prigoană ar fi avut parte de momente mai puțin plăcute din partea lui Bogdan Drăghici. Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.) ar fi intervenit într-unul din numeroasele divorțuri ale cuplului Bahmu-Prigoană, lansând acuzații diverse la adresa afaceristului. Cu toate acestea, celebrul om de afaceri și politician ne-a mărturisit că Bogdan Drăghici beneficiază de prezumția de nevinovăție până în momentul în care instanța de judecată se pronunță în acest caz. (VEZI ȘI: LOGODNICA LUI CĂLIN GEAMBAȘU A RECUNOSCUT: ”AM RENUNȚAT LA FIUL MEU FIINDCĂ…”)

„Era bine intenționat… apăra mămicile!”

”L-am cunoscut pe Bogdan Drăghici, în urmă cu câțiva timp. Era bine intenționat, era președintele asociației de tătici care apăra mămicile. În cazul meu nu s-a potrivit. Am avut niște schimburi de replici, dar nu l-am băgat în seamă. Eu nu vreau să mă pronunț. Sunt absolvent de Drept și, până nu apare o hătărâre a instanței, el beneficiază de prezumția de nevinovăție. Așteptăm verdictul și după putem discuta”, a declarat Silviu Prigoană, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Silviu Prigoană îi acordă prezumția de nevinovăție lui Bogdan Drăghici

Dispută cu fosta soție a lui Iri!

În urmă cu aproximativ nouă ani, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a adoptat la distanță un băiețel, iar Bogdan Drăghici a cerut autorităților să verifice modalitatea prin care aceasta a reușit, într-un timp scurt, să finalizeze procedura de adopție. Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.) ar fi criticat, în termeni duri, modul în care fosta doamna Columbeanu s-a purtat cu băiețelul, care la vremea respectivă avea vârsta de 4 ani.

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Irinel Columbeanu a fost extrem de reținut când a venit vorba de Bogdan Drăghici. Milionarul de la Izvorani a părut însă puțin deranjat în momentul în care a auzit numele președintelui Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.). (NU RATA: SOȚIA L-A BĂGAT ÎN CANTONAMENT LA MALL PE ANTRENORUL ”CONCEDIAT” DE GIGI BECALI!)

”Nu doresc să comentez nimic despre acest caz”, a spus, tranșant, Irinel Columbeanu.

Bogdan Drăghici, denunțat de fiica vitregă!

Potrivit unor surse judiciare, recent, una dintre fiicele vitrege a lui Bogdan Drăghici a povestit, în detaliu, anchetatorilor cum a fost violată. Ea ar fi indicat cu exactitate cinci acte sexuale care s-ar fi petrecut când avea între 10 și 15 ani. Potrivit mărturisirilor fiicei vitrege, primul abuz sexual ar fi avut loc în casa unui renumit investitor imobiliar din Cluj-Napoca, pe care Bogdan Drăghici l-ar fi consiliat.

”Mi-a spus că nu intră și eu simțeam chestia aia și mă durea! (…) Eram șocată!”, ar fi povestit fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici în prezența reprezentanților de la Protecția Copilului.

Victima ar fi declarat anchetatorilor și că Bogdan Drăghici îi spunea, atunci când o abuza, că este tatăl ei și trebuie să îi cunoască fiecare părticică din corp. Și că nu trebuie să îi fie rușine și să fie pudică. (VEZI ȘI: FIUL MILIONARULUI S-A COMBINAT SUB CONTROL JUDICIAR CU ”PUFOȘICA”)

Abuzată în timp ce mama era plecată în Germania?!

Potrivit mărturiilor fiicei vitrege, președintele T.A.T.A. ar fi abuzat-o în repetate rânduri pe aceasta, atunci când mama ei a plecat pentru câteva săptămâni în Germania, împreună cu tatăl lui Bogdan Drăghici, la tratament. Coșmarul prin care a trecut copilul este aproape imposibil de reprodus. La fel și frica pe care minora a povestit că a resimțit-o, precum și sentimentul indus de vinovăție. Ar fi fost momentul în care a fost violată, momentul în care a auzit cuvinte pe care, niciodată, niciun copil nu ar trebui să le audă. (NU RATA: FOSTA ȘTIRISTĂ DIN ANTENĂ S-A UNDUIT LASCIV, PE MASĂ, LA LOFT! SOȚUL N-A MAI AVUT NICIO REACȚIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...