Ce a declarat de fapt fosta MISS România la o secție de Poliție din Turcia. Publicăm documentul în premieră!

Autor: I.D.
Publicat: 23/08/2019 | 18:29

După ce părinții sexoasei de la ”Ferma” au anunțat autoritățile că fiica lor a fost sechestrată de iubitul milionar, fosta Miss România a dat cu subsemnatul la o secție de Poliție din Turcia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de-a dreptul incredibile, dar și documentul semnat de Ioana Filimon. (CITEȘTE ȘI: FIICA VITREGĂ L-A DENUNȚAT PE PREȘEDINTELE ”T.A.T.A.”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor documente și informații explozive legate de situația în care s-ar fi aflat sexy-concurenta de la ”Ferma” Ioana Filimon și iubitul acesteia. (NU RATA: VEDETA A APĂRUT LA PLAJĂ ÎNTR-UN COSTUM ULTRA-DECUPAT. NU E RĂU DELOC!)

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, părinții Ioanei Filimon n-au fost de acord cu relația de iubire pe care sexy-vedeta de la ”Ferma” o are cu milionarul  Cengiz Şıklaroğlu. Din câte se pare, în încercarea de a o aduce cât mai repede acasă și a pune capăt relației de dragoste, aceștia au depus o plângere cum că fiica lor ar fi fost sechestrată de afaceristul turc.

Audiată de autoritățile din Turcia!

În urmă cu câteva zile, fosta Miss România și milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu au fost chemați să dea declarații în fața autorităților din Turcia, care au deschis o amplă anchetă după ce părinții Ioanei Filimon l-au acuzat pe iubitul fiicei lor că ar fi agresat-o și sechestrat-o pe aceasta. (VEZI ȘI: LOGODNICA LUI CĂLIN GEAMBAȘU A RECUNOSCUT: ”AM RENUNȚAT LA FIUL MEU FIINDCĂ…”)

”Vreau să precizez că nu sunt ţinută cu forţa lângă iubitul meu. Şi, în plus, nu a abuzat de mine. Afirmaţiile familiei mele nu sunt fondate. Aş dori, de asemenea, să prezint fotografii pe care le-am postat pe contul meu de Instagram alături de iubitul meu pentru a fi adăugate în dosarul de anchetă”, a declarat Ioana Filimon în fața poliţiştilor turci.

Ioana Filimon a dat declarații în fața autorităților din Turcia

I-a suflat iubitul Otiliei Bilionera?!

Potrivit unor surse D.A.S., în timpul filmărilor de la „Ferma”, sexoasa cântăreață Otilia Bilionera i-ar fi povestit fostei Miss România despre iubitul ei turc. Artista s-ar fi lăudat cu viața de lux pe care acesta i-a oferit-o și ar fi dezvăluit multe alte detalii picante, care i-ar fi stârnit interesul Ioanei.

Din câte se pare, la scurt timp după terminarea filmărilor, ca o pură coincidență, Ioana Filimon a reușit să-l „combine” pe renumitul afacerist din Turcia, cel care, în urmă cu câțiva ani, părea că intenționează să-și unească destinul cu Otilia Bilionera. (NU RATA: BROMANIA & SEXOASA LUI RĂZVAN ȘI DANI S-AU PLICTISIT RECIPROC ÎN NUBA!)

Ioana Filimon alături de Cengiz Şıklaroğlu, fostul logodnic al Otiliei Bilionera

Cengiz a fost arestat în Turcia

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Cengiz Şıklaroğlu, iubitul sexoasei românce, ar fi fost protagonistul unui incident controversat, în urmă cu câțiva ani. Mai exact, afaceristul turc a fost arestat. Momentul în care iubitul Ioanei Filimon a fost reținut de oamenii legii a fost intens mediatizat de presa din Turcia.

Mai mult decât atât, sursele D.A.S. susțin faptul că iubitul Ioanei Filimon ar ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu mai bine de un deceniu, el ar fi fost lovit de o nenorocire care i-ar fi produs un gol enorm în suflet și din cauza căruia nici în ziua de azi nu și-ar fi revenit deplin.

În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul, care de curând a început o nouă poveste de iubire alături de sexoasa de la ”Fermă”, pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o renumită rețea de socializare și care sunt însoțite de mesaje de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante. (VEZI ȘI: SOȚIA L-A BĂGAT ÎN CANTONAMENT LA MALL PE ANTRENORUL ”CONCEDIAT” DE GIGI BECALI!) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...