Logodnica lui Călin Geambașu a recunoscut: ”Am renunțat la fiul meu fiindcă…”

Autor: I.D.
Publicat: 22/08/2019 | 22:46

Un copil de 10 ani a ajuns miza unui război îndelungat între Călin Geambașu și fosta lui logodnică, Angelica Cadar. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut documente exclusive în care sunt evidențiate motivele pentru care femeia nu a primit custodia băiatului.

Liniștea nu pare să-și găsească prea ușor locul în sânul familiei cântărețului Călin Geambașu. După ce s-a stins „focul” dintre el și Petre Geambașu, tatăl său, artistul a avut de purtat o luptă mult mai crâncenă cu mama copilului său, Angelica Cadar.

Cei doi s-au despărțit oficial în 2017, însă disputele și vizitele la Tribunal și Poliție au început mai târziu, atunci când Angelica și-a dat seama că, de fapt, își dorește băiețelul care a rămas, inițial, în îngrijirea lui Călin Geambașu. Cel care i-a acordat o educație exemplară în tot acest timp.

Distracție și plângeri

(Davin, n.r.) își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, a înregistrat la tobe și voce 62 de melodii ale trupei americane 21 Pilots, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară. La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva, au declarat apropiați ai familiei Geambașu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Prin urmare, se distrau împreună, spun aceeași martori, dar la scurt timp Angelica îi făcea tot felul de plângeri fostului iubit. (Nu rata: FOSTA LOGODNICĂ A DEPUS PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA LUI CĂLIN GEAMBAȘU!)

Angelica a renunțat la o parte importantă din cereri

Tot așa, Călin Geambașu s-a trezit că fosta iubită cere custodia băiatului, cerere care a fost judecată și respinsă însă de magistrați. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat acum și adevăratul motiv pentru care judecătorii au considerat că puștiul poate rămâne în îngrijirea tatălui.

„La termenul de judecată din data de 22.08.2018, reclamanta si-a modificat cererea, în sensul solicitării doar a unui program de vizită al minorului, renunțând la capătul de cerere privind stabilirea domiciliului minorului la adresa sa. La același termen s-a solicitat de către părți acordarea unui nou termen în vederea înțelegerii părților cu privire la programul de vizită al minorului de către mamă. La termenul de judecată de azi, 29.08.2018, părțile au prezentat programul de vizită a minorului de către mamă, stabilit de comun acord”, se arată în documentele obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

L-a lăsat să locuiască cu tatăl lui pentru a nu-i perturba activitatea școlară

Pârâta (n.r. Angelica Cadar) a arătat că, din data de 27.03.2018 , a părăsit domicilul familiei aflat la adresa din Balotești, _ nr.4 Jud. I lfov, anuntându-l, în acest sens, pe copilul minor. A decis, pentru a nu-i perturba activitatea școlară a minorului, să-l lase pe acesta să locuiască cu tatăl în continuare, până la finalizarea anului școlar. Ca urmare a neînțelegerilor cu pârâtul, după plecarea din domiciliu, reclamanta a arătat că nu a mai putut să își vadă copilul decât în prezenta tatălui”, se mai arată în actele de la dosar. (VEZI ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU ȘI-A CÎȘTIGAT FIUL LA JUDECĂTORIE! INSTANȚA A OBLIGAT-O PE MAMA BĂIEȚELULUI SĂ…)

La rândul său Călin Geambașu și-a precizat poziția în fața magistraților: ”Pârâtul personal arată că în ultimii 10 ani a cerut stabilitate emoțională pentru binele copilului”.

Ce au stabilit judecătorii

În final, judecătorii i-au acordat drept de vizită mamei, respectând, însă, un anumit program.

Stabileşte pentru reclamantă dreptul de a avea legături personale cu minorul Geambaşu Davin Alexandru, având următorul program de vizitare:
– în prima și a treia săptămână din lună, de vineri ora 19.00, până duminică ora 19.00
– sărbătorile de Crăciun, Anul Nou şi Paște vor fi petrecute de minor împreună cu ambii părinţi
– toate evenimentele (onomastica şi aniversarea minorului, spectacole susţinute de minor si cele la care acesta participă etc) care îl privesc pe minor vor fi organizate de ambii părinţi şi vor fi petrecute de minor cu ambii părinţi.
Reclamanta va lua minorul de la domiciliul tatălui şi îl va aduce înapoi la acest domiciliu la sfârşitul perioadelor de vizită. Pe parcursul vizitelor desfăşurate la domiciliul mamei sau în afara acestui domiciliu, aceasta îl va informa pe tată cu privire la situaţia minorului”,
se arată în decizia instanței.

Dușmani în instanță, iubiți în privat

Relația dintre Călin Geambașu și Angelica, fosta și actuala logodnică, pare una cu totul specială. Cei doi se atacă în instanță, cea din urmă făcându-i mai multe reclamații și la poliție, dar se întâlnesc și petrec timp împreună cu cel mic.

“Călin o cheamă pe Angelica să vadă copilul, dovezile de pe mesele organelor de anchetă arată cum din partea lui sunt numai invitații de a-și vedea copilul, pe care l-ar suna destul de rar, noi cel puțin așa știm din interior. Culmea este că ei doi se întâlnesc, ies la piscină, vorbesc, fac chestii împreună, ca orice familie, însă apoi urmează iar o chestie de-a Angelicăi în care este nervoasă și face plângeri.

În decizia de anul acesta nu mai este scris niciun program de vizită, asta doar pentru a putea veni oricând să vadă copilul. Problema e că, atunci când se întâlnesc, ea se poartă ca și cum nimic nu s-a întâmplat. E foarte neobișnuită situația lor. Nu este o chestiune normală toată treaba asta“, au mai declarat apropiați ai familiei Geambașu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...