Fosta logodnică a depus plângere penală împotriva lui Călin Geambașu!

Autor: I.D.
Publicat: 17/08/2019 | 22:59

Călin Geambașu și Angelica Cadar au un copil împreună, dar asta nu înseamnă că au și o viață liniștită. Cei doi au avut dispute chiar de când formau un cuplu, iar acum se plimbă prin instanțe, cu plângeri una după alta. De curând, Angelica a ajuns și la Poliție, după unele divergențe cu fostul logodnic. Și a depus plângere penală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile, în exclusivitate.

Povestea celor doi, Angelica Cadar și Călin Geambașu, este deja cunoscută. După despărțire, au făcut înconjurul emisiunilor mondene. Davin Alexandru stă cu tatăl lui, fiul celebrului Petre Geambașu, dar mama, Angelica, a făcut mari eforturi pentru a-l lua în custodia ei. Nu a reușit. Dar a vrut niște drepturi apoi, pe care le-a obținut, e drept, nu exact așa cum și-a dorit. În fine, a fost mare dispută, purtată prin tribunal. Femeia îl vrea însă pe Alexandru la ea și ar face orice. Legal! (CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU ȘI-A CÎȘTIGAT FIUL LA JUDECĂTORIE! INSTANȚA A OBLIGAT-O PE MAMA BĂIEȚELULUI SĂ…)

Angelica merge mai departe

Doar că, între timp, între cei doi s-ar fi întâmplat ceva grav! Iar Angelica a apelat la Poliție, unde a făcut o plângere. Oamenii legii au soluționat cazul, au întocmit dosar, pe care l-au înaintat Parchetului, cu propunerea de neîncepere a urmăririi penale. Forul superior a mers pe mâna polițiștilor care au anchetat cazul, doar că Angelica a decis să ducă războiul până la capăt, nemulțumită de decizie.

Astfel, fosta logodnică a lui Călin a făcut o plângere la Judecătoria Buftea, la Secția Penală, împotriva lui Călin Geambașu și a celor care au luat decizia de neîncepere a urmăririi penale a interpretului.

Călin Geambașu vs. Angelica Geambașu – războiul pe vizite

În urmă cu un an, Călin Geambașu și-a câștigat fiul la Judecătorie! Instanța a stabilit că Angelica Cadar poate avea legături personale cu minorul, însă o obligă să urmeze un program strict de vizitare. Reamintim, Davin stă cu tatăl lui, după despărțirea de Angelica.

(NU RATA: ”DEPUTATUL-ȘOSETĂ” & CUMĂTRUL LUI, MULTIMILIONARUL GINEL, VORBESC LA URECHE, LA COLȚ DE STRADĂ, DE FRICĂ SĂ NU FIE INTERCEPTAȚI DE SERVICII!)

Angelica Cadar i-a deschis un proces renumitului artist, în speranța că va putea lua copilul, rămas la partenerul ei de viață, atunci când dorește ea. Fostul solist al ”Școlii Vedetelor” nu a fost de acord, astfel că femeia s-a adresat instanței și a cerut program de vizită cu copilul lor. Ajunși în fața completului de judecată, cei doi au primit din partea magistraților o săptămână “pentru stingerea litigiului pe cale amiabilă”.

Călin Geambașu și Angelica Cadar nu au ajuns însă la un numitor comun. Astfel, instanța a admis cererea logodnicei artistului, care va avea dreptul să păstreze legătura cu băiețelul. Însă judecătorii au obligat-o să urmeze un program strict.

(VEZI AICI: LA CINE SE AFLA DE FAPT ”TELEFONUL DISPĂRUT” AL LUIZEI?! UN VLOGGER CUNOSCUT DIN ROMÂNIA A FĂCUT O FARSĂ SCANDALOASĂ… AVEM CONVERSAȚIILE CARE ÎL INCRIMINEAZĂ)

“Admite cererea. Stabileşte pentru reclamantă dreptul de a avea legături personale cu minorul Geambaşu Davin Alexandru, având următorul program de vizitare:
– în prima și a treia săptămână din lună, de vineri ora 19.00, până duminică ora 19.00

– sărbătorile de Crăciun, Anul Nou şi Paște vor fi petrecute de minor împreună cu ambii părinţi

– toate evenimentele (onomastica şi aniversarea minorului, spectacole susţinute de minor și cele la care acesta participă etc) care îl privesc pe minor vor fi organizate de ambii părinţi şi vor fi petrecute de minor cu ambii părinţi. Reclamanta va lua minorul de la domiciliul tatălui şi îl va aduce înapoi la acest domiciliu la sfârşitul perioadelor de vizită. Pe parcursul vizitelor desfăşurate la domiciliul mamei sau în afara acestui domiciliu, aceasta îl va informa pe tată cu privire la situaţia minorului”, se arată în decizia magistraților.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)