”Deputatul-șosetă” & cumătrul lui, multimilionarul Ginel, vorbesc la ureche, la colț de stradă, de frică să nu fie interceptați de servicii!

Publicat: 15/08/2019 | 22:48

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, și cumătrul lui, Gheorghe Vlasie sau ”Ginel”, cum îi spun apropiații, vorbesc la ureche, la colț de stradă, de frică să nu fie interceptați de servicii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu cei doi “grei” în plină “acțiune”.

Ionel Arsene, politicianul care a devenit “vedetă” în urmă cu aproximativ cinci ani, după ce o televiziune locală a făcut public un video în care acesta ar fi apărut în ipostaze intime – dezbrăcat, dar cu șosete – pare să se bucure din plin de statutul de om liber pe care și l-a recâștigat anul trecut.

(VEZI AICI: PROASPĂT ELIBERAT DIN AREST, ”DEPUTATUL-ȘOSETĂ” S-A ÎNTORS ÎN FORȚĂ… A ”SUFOCAT” O DAMETĂ ÎN PRIMĂVERII!)

Președintele Consiliului Județean Neamț a fost pus în libertate, în februarie 2018, după ce procurorii DNA l-au reținut, iar magistrații au dispus arestarea lui pentru 30 de zile. Ionel Arsene a fost acuzat de trafic de influență, după ce, în 2013, acesta ar fi primit aproximativ o sută de mii de euro de la Gheorghe Ștefan, cel supranumit ”Pinalti”, pentru a interveni pe lângă șeful ANI de la acel moment, astfel încât un adversar politic să fie declarat incompatibil.

Șușoteli lângă local

Între timp, problemele au dispărut, iar Ionel Arsene își vede, în continuare, de treabă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe ”deputatul-șosetă” și cumătrul lui, multimilionarul Ginel, la un restaurant de lux din Capitală. După ce s-au delectat cu bucate de nota 10, cei doi s-au retras, fiecare unde avea treabă. Ambii erau îmbrăcați super-elegant.

Până să intre în mașini, Ionel Arsene și Gheorghe Vlasie au luat o mică pauză. S-au oprit aproape de local și au purtat o mică discuție. Și-au rostit cuvintele în șoaptă, ca nu cumva să fie interceptați de servicii. Mai exact, la ureche, cel mai probabil de frică să nu fie ascultați. Totul a durat câteva zeci de secunde. Timp suficient să-și rezolve problemele care îi “măcinau”.

(CITEȘTE ȘI: LUCRAU SĂ-L ”ÎNFUNDE” PE FERMIERUL CU O AVERE DE 130 MILIOANE)

Ulterior, ”deputatul-șosetă” și multimilionarul Ginel s-au retras. Au impresionat însă cu bolizii cu care au părăsit “locul faptei”. Care valorează o avere. De culoare neagră și cu numere din județul Neamț. Au vorbit în șoaptă, de teamă să nu fie interceptați, după care au plecat, fără nicio exagerare, ca “mafioții” de prin filme. Super-discreți! Asta, da, șmecherie!

”Deputatul-șosetă” & cumătrul lui, multimilionarul Ginel, își vorbesc la ureche

De ce a fost Ionel Arsene supranumit “Deputatul-şosetă”

Ionel Arsene a fost implicat într-un scandal sexual în 2014. Mai multe publicaţii locale din Neamţ au dezvăluit o filmare în care susţineau că se afla deputatul PSD Ionel Arsene. Porecla de “Deputatul-şosetă” i-a fost dată deoarece bărbatul din imaginile respective avea pe el doar şosete. Ionel Arsene a negat că s-ar fi aflat el în imaginile respective.

Condamn modul mizerabil în care s-a încercat discreditarea mea şi a activităţii mele. Folosirea unor astfel de mijloace arată că, pentru unii dintre adversarii mei, obiceiurile vechi nu dispar niciodată. Calomnia şi minciuna sunt instrumente care arată slăbiciunea celor care au ales să le utilizeze. Fără argumente reale şi solide, unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni! Am încredere în ceea ce fac în slujba cetăţenilor, ca reprezentant în Parlament al judeţului Neamţ, şi în deciziile mele în calitate de preşedinte al unei organizaţii de partid. Voi lupta întotdeauna împotriva celor ca ei, cei care nu au curaj să iasă public şi să lupte cu argumente, dar aleg să o facă mizerabil, prin atacuri josnice şi lipsite de onoare.

Este regretabilă implicarea a două instituţii de presă în această acţiune de discreditare. Sunt un susţinător al libertăţii presei, dar cred cu tărie că jurnaliştii trebuie să fie responsabili pentru acţiunile lor în faţa opiniei publice. Nu au voie să se joace cu destinele oamenilor! Nu au voie să permită să fie folosiţi în asemenea acţiuni îndreptate împotriva unor persoane. Rolul presei este de a informa oamenii, nu de a distruge vieţi pentru patronii de presă sau alţi beneficiari. De aceea, voi folosi toate mijloacele legale pentru a aduce în faţa justiţiei pe cei implicaţi în atacul abject la adresa mea. Cei responsabili trebuie să dea socoteală pentru acţiunile lor şi sper ca această situaţie să devină un exemplu pentru aceia care vor mai încerca pe viitor să facă astfel de gesturi condamnabile.

„Te poţi aştepta la orice, dar familia nu trebuie să sufere”

Sunt soţul unei femei minunate şi tatăl unui copil extraordinar. Regret profund că numele meu a fost implicat într-o asemenea acţiune calomnioasă. Timpul petrecut în politică m-a învăţat că te poţi aştepta la orice, dar familia nu trebuie să sufere din cauza celor fără onoare şi ruşine care au putut gândi un asemenea atac la adresa mea. Şi sunt convins că, la fel ca mine, nemţenii îşi preţuiesc familiile şi pe cei dragi şi vor fi alături de mine pe parcursul acestor evenimente. Pentru că cei care au făcut aşa ceva sunt în stare de orice. Ieri am fost eu, mâine poate fi altcineva care le stă în cale.

Nu trebuie să le mai permitem să ne polueze spaţiul public cu ura lor, cu lipsa lor de onoare şi de moralitate. Pentru binele nostru şi pentru valorile care ar trebui să guverneze vieţile noastre, ale tuturor”, susţinea la momentul respectiv Ionel Arsene.

(NU RATA:  DEDESUBTURILE ŞPĂGII DE 100 MII € PE CARE ”DEPUTATUL-ŞOSETĂ” AR FI LUAT-O ÎN RESTAURANT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...