Proaspăt eliberat din arest, ”deputatul-șosetă” s-a întors în forță… A ”sufocat” o dametă în Primăverii!

Publicat: 11/04/2018 | 23:34

De când a fost pus în libertate de către Curtea de Apel Bacău, Ionel Arsene, cel poreclit de presă ”deputatul-șosetă” (VEZI AICI DE CE), pare să fi revenit în forță. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit, recent, pe președintele Consiliului Județean Neamț în timp ce se bucura de aerul libertății, în cartierul Primăverii din Capitală, alături de o doamnă dichisită. (VEZI ȘI: DEDESUBTURILE ŞPĂGII DE 100 MII € PE CARE ”DEPUTATUL-ŞOSETĂ” A LUAT-O ÎN RESTAURANT)

Ionel Arsene, politicianul care a devenit “vedetă”, în urmă cu aproximativ patru ani, după ce o televiziune locală a făcut public un video în care acesta ar fi apărut în ipostaze intime, dezbrăcat până la șosete, de unde s-a ales și cu celebra poreclă – ”deputatul șosetă”- pare să se bucure din plin de statutul de om liber. Reamintim că președintele Consiliului Județean Neamț a fost pus în libertate, după ce procurorii DNA l-au reținut, iar magistrații au dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

Ionel Arsene a fost acuzat de trafic de influență, după ce, în 2013, acesta ar fi primit aproximativ o sută de mii de euro de la Gheorghe Ștefan, cel supranumit ”Pinalti”, pentru a interveni pe lângă șeful ANI de la acel moment, astfel încât un adversar politic să fie declarat incompatibil. (NU RATA, AICI: ”MR. CASH” A SCOS-O LA UN PRÂNZ PRELUNGIT PE FOSTA ”DOAMNĂ FRATELLI”!)

Ionel Arsene și doamna dichisită iau prânzul

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe ”deputatul-șosetă” , în timp ce lua masa, în compania unei brunete.

Cine deţine informaţii despre doamna dichisită cu care ”deputatul-șosetă” a luat masa este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226).

S-au delectat cu preparate fine și au discutat pe îndelete

Cum este un fin cunoscător al restaurantelor de lux din Capitală, Ionel Arsene pare că și-a dorit nespus de tare să o impresioneze pe însoțitoarea lui, așa că a ales un local cu ștaif din Primăverii.

Îmbrăcat elegant, cu o cămașă albă pe care a asortat-o cu o pereche de blugi și un sacou bleumarin, Ionel Arsene a avut o apariție de zile mari. Ca un adevărat gentleman, politicianul a fost atent, în permanență, la dorințele brunetei care îl însoțea.

După minute bune, în care s-au delectat cu preparate delicioase și au discutat pe îndelete, cei doi au părăsit terasa restaurantului, foarte zâmbitori. La plecare, Ionel Arsene și-a îmbrățișat companioana, iar apoi s-a îndreptat grăbit spre autoturismul de lux pe care îl conduce. (CITEȘTE ȘI: CE SPUNE PETRICĂ HOGEA DESPRE CINA CU PREMIERUL SORIN GRINDEANU)

 

”deputatul-șosetă” s-a întors în forță
La plecare,”deputatul-șosetă” o îmbrățișează pe senzuala lui companioană

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...