Călin Geambașu s-a pus în genunchi în fața unei hostese și…

Publicat: 20/12/2018 | 23:01

Scene inedite, zilele trecute, într-un mall din Capitală. Călin Geambașu s-a pus în genunchi în fața unei hostese și… a început să facă poze cu telefonul! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmările incredibile cu fostul solist al ”Școlii Vedetelor”, realizate în mall. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Călin Geambașu a intrat, ca tot românul, în febra sărbătorilor de iarnă. Artistul a luat cu asalt un mall din Capitală, de unde a cumpărat multe cadouri pentru cei dragi. Atât de multe încât vedeta s-a prezentat la sesiunea de shopping cu un… geamantan!

(VEZI AICI: CĂLIN GEAMBAȘU E APROAPE SIGUR CĂ MĂLINA OLINESCU E SORA LUI)

După ce a luat tot ce și-a propus, Călin Geambașu s-a oprit în fața unei tinere, care avea responsabilitatea să ambaleze cadouri. Fără să stea pe gânduri, artistul s-a așezat în genunchi în fața frumoasei hostese.

A stat în genunchi, cu geamantanul în față

A scos din geamantan darurile pe care le-a vrut ambalate și i le-a înmânat pe rând. În timp ce tânăra își făcea treaba, Călin Geambașu a făcut și fotografii cu telefonul, probabil ca să aibă o amintire. Fata nu a părut deloc deranjată de gestul fostului solist al ”Școlii Vedetelor”. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Cât timp hostesa i-a ambalat cadourile, Călin Geambașu a stat în genunchi, cu geamantanul în față. Ulterior, când totul a fost în regulă, s-a ridicat și s-a retras din mall, fericit că a realizat ce și-a propus cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Aflat la mall, Călin Geambașu s-a pus în genunchi în fața unei hostese

(CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU FACE PUBLICE ÎNREGISTRĂRILE BOMBĂ DESPRE RELAȚIILE TATĂLUI SĂU)

Și-a acuzat tatăl că l-a păgubit cu 200.000 de euro

Călin Geambașu a avut un an agitat. Nu cu mult timp în urmă, a susținut că tatăl său l-ar fi păgubit cu 200.000 de euro. Apoi au apărut înregistrări în care Petre Geambașu ar fi bârfit-o, cu o necunoscută, pe Angelica Cadar, iubita fiului său. Pentru ca, într-un final, lodognica să îl dea în judecată pe Călin.

Au aruncat cu lături asupra mea la TV, ambii au avut o intervenţie telefonică pe acelaşi ton ostil. M-au atacat la TV şi acum șase luni. Eram la Şcoala Vedetelor, eu strângeam bănuţii şi am strâns suma ce le lipsea alor mei pentru a plăti vama unei maşini.

Le-am pus banii la capătul patului, le-am spus că au banii pentru maşină şi am mers să mă culc şase ore şi a venit draga mea… mă înţelegi tu… şi a urlat la mine că i-am furat zece lei din buzunar. Cu titlul de împrumut mi-au dat bani, cu titlu gratuit n-am primit niciun leu de la ei. Nici n-am pretins,” a susținut, la un moment dat, Călin Geambașu, referindu-se la părinții săi. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Dispute în familie

Anul trecut a început războiul din familia Geambaşu, când Călin, unicul fiu al lui Petre Geambaşu, a făcut dezvăluiri uluitoare. S-au spus lucruri grele atât în emisiuni, cât şi pe reţelele de socializare, despre bătăile pe care le-ar fi încasat solistul în copilărie, dar și despre faptul că ar fi fost „plătit” în haine şi jucării să tacă.

Acuzată că îl bătea cu cablul de la video, mama lui Călin s-a apărat. “Puteţi să credeţi aşa ceva când eu am fost singura care m-am chinuit să-l fac? A fost a patra încercare de a avea un copil. Este adevărat că nu mai vorbeşte cu mine de patru ani. Cum pot eu să bat un copil pe care mi l-am dorit atât de tare?”, a spus Cristina Geambaşu la o emisiune TV.

Pe de altă parte, Călin Geambașu a recunoscut, la un moment dat, că ar fi lovit-o și el pe cea care i-a dat viață. „E foarte adevărat că am bătut-o. Mama mea în perioada 10-14 ani, când tatăl meu era mai mult plecat, mă bătea foarte tare. Am avut o răbufnire de genul acesta”, a spus artistul.

(NU RATA: ULTIMA ORĂ. LOGODNICA L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE CĂLIN GEAMBAȘU! MOTIVUL…)

Viață demnă de un roman

Călin Geambaşu (42 de ani) are o viață demnă de un roman. A fost, vreme de cinci ani, căsătorit cu Lavinia, iar, la nunta lor, cea care a prins buchetul miresei a fost chiar viitoarea lui parteneră, Angelica Cadar, cu care are un fiu, Davin (10 ani). (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...