Călin Geambașu e aproape sigur că Mălina Olinescu e sora lui! Cristi Borcea a fost cel care i-a dat ideea: „Îmi pare rău că nu am făcut un test ADN!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 10/05/2018 | 11:53

Călin Geambașu bănuiește că Mălina Olinescu este sora lui vitregă. Cel care i-a dat această ideea ar fi fost chiar Cristi Borcea. Cântărețul spune că regretă că nu a făcut un test ADN. 

Călin Geambașu a vorbit despre întâmplarea care a declanșat totul, într-o emisiune tv, unde a intervenit și tatăl lui, Petre Geambașu. Este binecunoscut faptul că el și regretata cântăreață au fost foarte buni prieteni și a existat o legătură specială între ei. Călin suspectează că Mălina Olinescu ar fi fost sora lui vitregă. Cristi Borcea a fost și cel care i-a spus că sunt frați vitregi.

„Se întâmpla în 2002 sau 2003. Cristi Borcea era printre cei din public. M-a întrebat dacă mai avem vreun dubiu, pentru că noi clar am fi frați. A zis că ni se potrivesc voicile, asemănare…Noi am corelat alte aspecte. Nu știam de testare ADN pe atunci. I-am zis Mălinei imediat și reacția ei chiar m-a frapat. Ea mi-a spus că și-ar fi dorit să știe. Mi-a spus că ar fi foarte interesată să afle, dar a rămas în coadă de pește. Ce a reaprins această ideea…a fost chiar amintirea Mălinei. Anul acesta se împlinesc 7 ani de la decesul ei”, a declarat Călin Geambașu la Antena 1. Mai mult, artistul nu crede că Mălina Olinescu nu s-a sinucis, de fapt: „În urma autopsiei, s-au găsit în corp echivalentul a două beri, două pastile pe care le luase pentru a se liniști, după ce s-a certat cu iubiul. Nu e o doză letală. Însă, scrie tot acolo clar, ficatul ei lucra lent și din această cauză alcoolul nu s-a metabolizat în timp util și a luat ulterior pastilele respective de liniștire. În urma acestui amestec, a generat o stare hipnotică și de confuzie. Asta putea să ducă cu confundarea balconului cu a patului”.

În emisiune a intervenit și Petre Geambașu, care a refuzat să menționeze dacă între el și Doina Spătaru au avut o relație intimă.

„Cristi e un băiat drăguț, un prieten al nostru și o fi aruncat și el o vorbă. Cu toții ne purtam cu Mălina ca un bibelou. (…) Acum 4-5 ani, mi-a zis Călin odată, ‘Măi, tată, îmi place Mălina atât de mult’. Altă dată mi-a spus că așa de bine o simte, parcă ar fi sora lui”, a declarat Petre Geambașu.

 

Citește și...