Soția l-a băgat în cantonament la mall pe antrenorul ”concediat” de Gigi Becali!

Publicat: 22/08/2019 | 22:52

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, super-imagini cu cel mai selecționat fotbalist român la ”națională”. Fostul component la ”Generației de Aur” a fost băgat în cantonament la mall de noua parteneră de viață. Antrenorul ”concediat” de Gigi Becali se pare că s-a reprofilat… a devenit consultant vestimentar pentru soție. (CITEȘTE ȘI: CEA MAI PERICULOASĂ AMANTĂ DIN CAPITALĂ LOVEȘTE UNDE TE AȘTEPTAI MAI PUȚIN)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Dorinel Munteanu, fostul component al ”Generației de Aur”, într-un renumit centru comercial din București, acolo unde a ieșit împreună cu noua parteneră de viață la o scurtă sesiune de cumpărături. (NU RATA: FOSTA ȘTIRISTĂ DIN ANTENĂ S-A UNDUIT LASCIV, PE MASĂ, LA LOFT)

Un soț cu adevărat model

Din câte se pare, Dorinel Munteanu a revenit pe „linia de plutire”, după perioada dificilă cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Antrenorul ”concediat” de latifundiarul din Pipera se bucură pe deplin de viață și își dedică mult timp partenerei de viață.

Ca un soț model, Dorinel Munteanu și-a însoțit soția prin câteva magazine de haine și nu s-a sfiit să-i ofere câteva sfaturi utile. Fostul component al ”Generației de Aur” a demonstrat că este un partener de nădejde atunci când vine vorba de achiziționarea articolelor vestimentare.

După ce au studiat oferta, în unul dintre magazinele centrului comercial, fostul internațional și noua lui parteneră de viață au plecat, de mână, fără să cumpere ceva. Din câte se pare, după ce s-a sfătuit cu partenerul de viață, soția lui Dorinel a ajuns la concluzia că produsele care-i stârniseră, inițial, atenția nu meritau, de fapt, „investiția”. (CITEȘTE AICI: FOSTA PREZENTATOARE TV A APĂRUT LA ASYLUM MAMAIA FĂRĂ GINERELE ”ULUITORULUI”!)

Dorinel Munteanu, consilier vestimentar pentru soție

Record de selecții la ”națională”

Dorinel Munteanu deţine recordul de selecţii la echipa naţională: 134. La nivel de club, el a evoluat pentru CSM Reşiţa, FC Olt, Inter Sibiu, Dinamo, Cercle Brugge, FC Koln, Wolfsburg, FCSB, CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui şi Universitatea Cluj.

Ca antrenor, „Munti” le-a pregătit pe CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, Universitatea Cluj, FCSB, Oţelul Galaţi, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Gabala, Astra Giurgiu, Zakho FC, CSM Reşiţa şi Concordia Chiajna. El a câştigat campionatul României cu Oţelul Galaţi. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN I-A INVITAT LA NUNTĂ, DAR ACUM S-A RĂZGÂNDIT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...