Cea mai periculoasă amantă din Capitală lovește unde te așteptai mai puțin: nepotul celui mai bogat om din lume!

Publicat: 22/08/2019 | 12:03

Este, fără îndoială, telenovela care zguduie din temelii lumea bună. Cea mai periculoasă amantă din Capitală lovește din nou, fix unde te așteptai mai puțin. După ce a declanșat o isterie în cercurile înalte din România, controversata brunetă și-ar fi întins năvodul către însuși Hector Bitar, nepotul miliardarului Carlos Silm. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii savuroase, de ultimă oră.

Mexican de origine, bărbatul s-a întors, recent, pe plaiurile noastre. Și s-a “retras” la Mamaia, stațiunea-fanion a litoralului românesc. Unde a petrecut puțin timp alături de fetița pe care o are alături de cea cunoscută în lumea mondenă drept “Prințesica ochelarilor”. După ce a părăsit plaja milionarilor de la Caelia, celebrul arhitect s-a intersectat cu o tânără apetisantă, nimeni alta decât amanta ex-ministrului de Interne.

(VEZI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)

A intrat rapid în jocul “șerpoaicei”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întânit pe nepotul celui mai bogat om din lume în perioada 2010-2013 și cea mai periculoasă amantă din București într-o parcare din stațiunea Mamaia. Fără să o intereseze că este în public, bruneta a lovit decisiv și l-a “ațâțat” pe Hector Bitar. Cel din urmă a intrat, rapid, în jocul ”șerpoaicei” și a părut cucerit pe loc de bruneta care are un trecut amoros extrem de tumultuos.

Potrivit unor surse DAS categoria A, cea mai periculoasă și dorită amantă din Capitală are o super-poveste, pe care o relatăm în detaliu. De curând, s-a despărțit de amant, un milionar care este în pragul divorțului, chiar din cauza ei. Mai mult, bărbatul ar fi investit enorm în relație și i-ar fi renovat chiar vila ”șerpoaicei” care a atentat, recent, la Hector Bitar.

Cea mai periculoasă amantă din Capitală a lovit la Hector Bitar

(CITEȘTE ȘI: I-AM FILMAT LA CUMPĂRĂTURI. MILIONARUL ŞI IUBITA FOTOMODEL, ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU NAŞTERE!)

Amanta a încă opt milionari! În același timp!

Milionarul și bruneta au rupt povestea de iubire după ce omul de afaceri a aflat că, în paralel, femeia cu care împărțea același pat juca la încă… opt capete! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că cea mai periculoasă amantă din Capitală avea legături amoroase, deși avea iubit oficial, cu un mare patron din Bucuresti, cu boss-ul unui hotel din Mykonos, cu proprietarul unei cunoscute societăți de asigurări, cu un politician influent, cu fondatorul unui ONG cunoscut, cu un dezvoltator imobiliar însurat cu o vedetă trecută pe la PRO TV, cu un primar celebru din tara, cu nume sonor, dar și cu un doctor care i-a și făcut cadou o super masina. Asta, da, listă, nu glumă!

Cum s-a răzbunat bărbatul „încornorat”

Cu câteva zile în urmă, iubitul principal al “devoratoarei” de milionari ar fi aflat despre cei opt bărbați sus-puși, amintiți mai sus. I-a găsit mesaje și imagini în telefon cu aceștia și a trecut, astfel, la fapte. Dornic de răzbunare, omul de afaceri i-ar fi contactat pe fiecare în parte, ocazie cu care le-a și oferit ”probe” încrucișate ale infidelității amantei lor.

Astfel, cei opt și iubitul principal au aflat fiecare despre fiecare, poveștile lor paralele. Acesta ar fi, de altfel, și motivul pentru care, în prezent, femeia nu mai are un partener oficial.

(NU RATA: MILIONARUL GEORGE COPOS ȘI-A DUS IUBITA LA STAREA CIVILĂ!)

Ar fi început să își „sape” șefa

În prezent, celebra amantă din București este angajata unei instituții de stat, dar amantul-politician (unul dintre cei opt, în afară de „oficial”) i-ar fi promis că, în foarte scurt timp, va ajunge la vârf. Și astfel „șefa Ioana”, cu care este, de altfel, și prietenă ar urma să fie „detronată”. Astfel, bruneta ar fi început, deja, să își „sape” șefa. I s-ar fi transmis doar să mai aibă răbdare.

Hector Bitar a fost căsătorit cu “Prințesica ochelarilor”

Hector Bitar şi “Prințesica ochelarilor” s-au cunoscut la începutul anului 2011, în New York. Ea, româncă, el, mexican. Ea, 20 de ani. El, un faimos arhitect şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico, cu douăzeci de ani mai în vârstă decât ea.  Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise, probabil, cu afaceri. O privire a fost suficientă pentru a declanşa un cutremur emoţional.

S-au îndrăgostit nebuneşte, iar relaţia lor a ţinut, de la bun început, prima pagină a ziarelor din Mexic. Câteva luni mai târziu, Hector venea în România pentru ca el şi “Prințesica ochelarilor” să îşi jure unul altuia iubire veşnică la Castelul Bran. În luna august a aceluiaşi an s-au căsătorit în Mexic. La petrecerea de nuntă, concentraţia de milionari pe metru pătrat a fost una ridicată, Bitar de la Pena, el însuşi un tip bogat, fiind nepotul lui Carlos Slim, care, la un moment dat, a fost cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 77,1 miliarde de dolari.

(VEZI AICI: TESTUL MILIONARULUI PENTRU IUBITĂ! REACȚIA FEMEII DUPĂ CE ACESTA A ANUNȚAT-O CĂ A RĂMAS FĂCĂ NICIUN BAN)

În ianuarie 2014, “Prințesica ochelarilor” a născut o fetiţă, care a primit numele Alessia Miroslava. La câteva luni după ce a născut-o pe Alessia, s-a întâmplat ceva ce a făcut-o pe româncă să îşi dorească să evadeze din ceea ce până atunci fusese ’’Paradisul’’.

Divorţul a fost demarat, în mare taină, la Bucureşti. La începutul anului 2016, “Prințesica ochelarilor” a primit custodia fetiţei. Instanţa judecătorească a formulat o decizie definitivă în procesul dintre cei doi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...