Iubita lui Dani Oțil a răvășit cartierul milionarilor cu o rochiță super-transparentă!

Publicat: 28/06/2019 | 15:50

Nu degeaba iubita lui Dani Oțil este alintată ”Miss Funduleț”. În vârstă de 26 de ani, Gabriela Prisacariu se mândrește cu un trup fără cusur. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Partenera matinalului de la Antena 1 a răvășit cartierul milionarilor cu o rochiță super-transparentă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care stârnesc fanteziile adulților. (CITEȘTE ȘI: AU DEPUS ÎN SECRET ACTELE LA STAREA CIVILĂ! ADELINA PESTRIȚU SE CĂSĂTOREȘTE ÎN WEEKEND CU ”FUCKY”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Gabriela Prisacariu în zona de nord a Capitalei, acolo unde celebrul ei iubit deține un restaurant de lux. (Cel mai bine platit job din București) 

Îmbrăcată într-o rochiță scurtă și super-transparentă, care îi punea în evidență fizicul de model, iubita lui Dani Oțil a atras toate privirile. Mersul elegant și trupul senzual nu au avut cum să treacă neobservate de cei care se aflau în acel moment în cartierul milionarilor.

Dani Oțil o așteaptă impasibil pe frumoasa lui iubită

După ce și-a luat casca de protecție din mașină, frumoasa iubită a matinalului de la Antena 1 s-a îndreptat agale spre intrarea restaurantului, acolo unde Dani o aștepta, ”călare” pe scuter. După ce și-a aranjat casca, cu multă grație, ”manechina” a încălecat pe motor în spatele iubitului. Dani a demarat în trombă și și-a pierdut urma în traficul aglomerat din Capitală.  Din câte se pare, colegul de platou al lui Răzvan Simion i-a insuflat iubitei fotomodel pasiunea pentru motoare. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DE LA ”INSULA IUBIRII” & NOUL IUBIT)

Dani își plimbă iubita cu scuterul prin Capitală

Mândră de felul în care arată!

Gabriela, în vârstă de 26 de ani, absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat, în 2015, concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Are un trup fără cusur, umeri drepţi, picioare lungi şi un fund bombat de braziliancă, pentru care alte femei trebuie să recurgă la operaţii.

”Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast-food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama.

Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic, a declarat Gabriela Prisacariu, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)