I-am filmat la cumpărături. Milionarul şi iubita fotomodel, ultimele pregătiri pentru naştere!

Publicat: 18/01/2018 | 00:00

Dorin Cocoş şi iubita lui, Raluca Miu, au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru venirea pe lume a bebeluşului lor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a filmat pe viitorii părinţi la cumpărături. (CITEŞTE AICI: Avem cele mai noi imagini cu Raluca însărcinată în ultima lună! Logodnica milionarului Cocoş a ”luat” în greutate 15 kilograme!)

Dorin Cocoş se pregăteşte să devină tată pentru a doua oară, la 56 de ani! Raluca, iubita afaceristului, urmează să nască în câteva săptămâni. Griujuliu la nevoile graviduţei şi ale viitorului bebeluş, Cocoş şi-a dus iubita la cumpărături pentru copilaş.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a filmat pe cei doi îndrăgostiţi în plină partidă de shopping pentru bebe. (VEZI ŞI: I-am filmat în timp ce… Milionarul şi-a lăsat baltă iubita însărcinată, iar ea nu i-a rămas datoare!)

Viitorii părinţi au mers la un magazin specializat, de unde au cumpărat o „scoică” şi mai multe lucruşoare pentru cel mic, după care au plecat la un alt magazin unde au ”sondat” oferta de cărucioare pentru bebeluşi.

După ce au studiat atent piaţa, Cocoş şi Raluca au plecat acasă. Extrem de grijuliu, afaceristul şi-a condus iubita de mână până la maşină, fiind foarte atent ca ea să ajungă în siguranţă şi să nu alunece. (VEZI AICI: Iubita fotomodel & juniorul i-au dus ”pachet” milionarului la închisoare! L-au vizitat împreună la Jilava pe fostul afacerist de casă al Preşedinţiei, dar tensiunile din familie au ieşit la suprafaţă)

Fosta soţie, Diana Roibu, a fugit în Asia cu câteva milioane de euro

Elena Udrea şi Dorin Cocoş divorţau de comun acord, la notar, pe 10 iunie 2013. La numai trei luni de la divorţ, pe 11 septembrie, Dorin Cocoş se cununa civil la Starea Civilă a Sectorului 2 cu Diana Roibu, la câteva zile distanţă cei doi organizând şi nunta, la Palatul Snagov. (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Fantomatica soţie a multimilionarului Cocoş s-a logodit la Dubai cu un bogătaş iranian! Amir e fondatorul unei companii din domeniul financiar şi a trăit mulţi ani în Suedia)

Anul 2015 a fost unul extrem de dificil pentru Dorin Cocoş. Omul de afaceri a fost câteva luni bune la închisoare, fiind arestat preventiv în dosarul Microsoft. Mai apoi, el a fost plasat în arest la domiciliu. Necazurile nu s-au terminat, însă, aici. Imediat ce a ajuns acasă, Dorin Cocoş a aflat că soţia lui, Diana Roibu, a plecat în Asia cu câteva milioane de euro, bani pe care afaceristul i-a trecut pe numele ei pentru a se asigura că nu va rămâne sărac lipit după ce DNA îi va pune sechestru pe avere. Cocoş a făcut tot posibilul pentru a-şi convinge soţia să revină la el, însă fără nicio şansă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...