I-am filmat în timp ce… Milionarul şi-a lăsat baltă iubita însărcinată, iar ea nu i-a rămas datoare!

Publicat: 24/12/2017 | 00:00

Clipe tensionate între milionarul Dorin Cocoş şi iubita însărcinată a acestuia, Raluca Miu! Cei doi au fost împreună la Sala Palatului, la un show de stand-up comedy, la care au performat, printre alţii, celebrii Bobonete şi Văncică, iar, la un moment dat, Dorin Cocoş a lăsat-o singură, în timpul spectacolului, pe Raluca Miu! (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Fostul soţ al Elenei Udrea va fi din nou tătic la începutul anului viitor. Imagini exclusive cu burtica de graviduţă. Logodnica lui Dorin Cocoş e însărcinată în 8 luni, iar milionarul…)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în exclusivitate imagini ce surprind tensiunile dintre Raluca Miu şi Dorin Cocoş, din timpul spectacolului, precum şi detalii despre cearta care a avut loc între ei. Dorin Cocoş şi iubita lui, Raluca, şi-au făcut apariţia la spectacolul de la Sala Palatului în ultimul moment. Au pătruns în sală pe la intrarea destinată presei şi a celor cu invitaţii, ei având, de altfel, locuri foarte bune, în sectorul A, în primele rânduri. La jumătatea spectacolului, spre nemulţumirea iubitei sale, Dorin Cocoş s-a ridicat de pe scaun şi a ieşit din sală, neîntorcându-se până la final.

Raluca Miu s-a arătat foarte deranjată de acest lucru. Singură, ea s-a îndreptat, în momentul în care spectacolul s-a încheiat, spre ieşirea din sală. A butonat, preocupată, telefonul, părând că îi scrie lui Dorin Cocoş. Milionarul a aşteptat-o la ieşire, după cum puteţi vedea în imaginile pe care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, le publică în exclusivitate. Cocoş a încercat să o îmbuneze, dar Raluca nu l-a iertat cu una, cu două, milionarul având nevoie de mult tact pentru a o linişti pe iubita lui însărcinată. În cele din urmă, după ce Cocoş a luat-o în braţe, ea a acceptat să îl ţină de mână pe milionar. (VEZI ŞI: Fostul soţ al Elenei Udrea a părăsit închisoarea şi… Imagini în exclusivitate. Ce a făcut milionarul în primele ore de libertate)

Dorin Cocoş şi iubita lui se pregătesc să devină părinţi

Raluca Miu urmează să îl facă din nou tătic pe milionarul Dorin Cocoş, la începutul lui 2018. Recent, omul de afaceri a fost filmat de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, cu mai multe cadouri şi cu un buchet superb de flori pentru iubita. Cocoş este foarte atent cu Raluca, de aceea este surprinzător că a lăsat-o singură în mijlocul spectacolului.

Fostul soţ al Elenei Udrea şi mai tânăra Raluca Miu au o relaţie de mai bine de un an şi jumătate, iubita omului de afaceri vizitându-l pe acesta la Jilava, în perioada în care îşi ispăşea condamnarea primită în „Dosarul Microsoft”.

Fosta soţie a lui Dorin Cocoş ar fi fugit în Asia cu câteva milioane de euro

După divorţul de Elena Udrea, cu care Dorin Cocoş a fost căsătorit timp de 10 ani, între 2003 şi 2013, omul de afaceri s-a căsătorit cu Diana Roibu. Elena Udrea şi Dorin Cocoş divorţau de comun acord, la notar, pe 10 iunie 2013. La numai trei luni de la divorţ, pe 11 septembrie, Dorin Cocoş se cununa civil la Starea Civilă a sectorului 2 cu Diana Roibu, la câteva zile distanţă cei doi organizând şi nunta, la Palatul Snagov.

Anul 2015 a fost unul extrem de dificil pentru Dorin Cocoş. Omul de afaceri a fost câteva luni bune la închisoare, fiind arestat preventiv în dosarul Microsoft. Mai apoi, el a fost plasat în arest la domiciliu. Necazurile nu s-au terminat, însă, aici. Imediat ce a ajuns acasă, Dorin Cocoş ar fi aflat că soţia lui, Diana Roibu, a plecat în Asia cu câteva milioane de euro, bani pe care afaceristul i-a trecut pe numele ei pentru a se asigura că nu va rămâne sărac lipit după ce DNA îi va pune sechestru pe avere. Cocoş ar fi făcut tot posibilul pentru a-şi convinge soţia să revină la el, însă fără nicio şansă. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Presa din România a dezvăluit că a fugit cu averea ex-soţului Elenei Udrea, dar noi am găsit-o pe basarabeancă! Fantomatica soţie a multimilionarului Cocoş s-a logodit la Dubai cu un bogătaş iranian! Amir e fondatorul unei companii din domeniul financiar şi a trăit mulţi ani în Suedia)

Dorin Cocoş a fost eliberat recent din închisoare

Dorin Cocoş a fost eliberat, recent, condiţionat, din închisoare, după ce a ispăşit un an din pedeapsa primită în „Dosarul Microsoft”. Omul de afaceri mai stătuse câteva luni în arest preventiv, în 2015, în acelaşi dosar. Pe 3 octombrie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îl condamna definitiv pe Dorin Cocoş la doi ani şi patru luni de închisoare. Au mai fost condamnaţi fostul ministru Gabriel Sandu – la trei ani, fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan – la şase ani şi omul de afaceri Nicolae Dumitru – la doi ani şi patru luni.

Judecătorii au decis şi confiscarea unor importante sume de bani de la cei patru condamnaţi: nouă milioane de euro de la Dorin Cocoş, două milioane de euro şi un milion de dolari de la Nicolae Dumitru, patru milioane euro de la Gheorghe Ştefan şi 2,1 milioane euro de la Gabriel Sandu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)