Fostul soţ al Elenei Udrea a părăsit închisoarea şi… Imagini în exclusivitate. Ce a făcut milionarul în primele ore de libertate

Publicat: 07/10/2017 | 00:00

Dorin Cocoş se bucură din plin de aerul libertăţii, după ce judecătorii Tribunalului Ilfov i-au dat, definitiv, vestea cea bună, hotărând eliberarea lui condiţionată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe afacerist într-un adevărat tur al restaurantelor, alături de fiul său, Alin. Cei doi au luat masa, ca între tată şi fiu, la un local de fiţe din Floreasca, după care au plecat la un alt restaurant din aceeaşi zonă. (VEZI ŞI: Cât a investit Cocoş Jr. în noua iubită: vacanţe ”în cascadă”, ceas de 10.000 € şi…)

Dorin Cocoş a părăsit cel de-al doilea restaurant înaintea fiului său, plecând cu şoferul şi cu maşina Audi A8 L, pe care Alin Cocoş a folosit-o cât timp tatăl lui se afla în arest. Dorin Cocoş a intrat în maşină, dar apoi l-a văzut pe un cunoscut, aşa că a coborât, l-a salutat şi l-a îmbrăţişat pe acesta.

Alin Cocoş a rămas la cel de-al doilea local, acolo unde a mai mâncat ceva, alături de un prieten. Cocoş Jr. a plecat, ulterior, alături de amicul său, cu un Mini Cooper, nu înainte de a lua şi mâncare la pachet. De remarcat că maşinile cu care s-au deplasat Dorin şi Alin Cocoş au aceleaşi iniţiale la numărul de înmatriculare. Automobilele au fost parcate unul lângă celălalt şi, cel mai probabil din cauza aglomeraţiei din zonă, şoferul lui Dorin Cocoş a fost nevoit să lase Audi-ul chiar pe o trecere de pietoni. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. În timp ce seniorul milionar e închis, juniorul îşi trăieşte viaţa. Cocoş Jr. şi sexy-Orlanda au ”fugit” în vacanţă!)

Dorin Cocoş a ieşit marţi din închisoare, după ce Tribunalul Ilfov a admis cererea sa de eliberare condiţionată. „Admite contestaţia formulată de condamnatul Cocoş Dorin, împotriva sentinţei penale nr. 1999 din data de 16.08.2017 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul penal nr. 19314/ 4/ 2017. Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza : În temeiul art. 587 alin. 1 C. pr. pen. rap. la art. 59 alin. 1 C. pen. din 1969 şi art. 15 alin. 2 din Constituţie, admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Penitenciarul Bucureşti- Jilava cu privire la condamnatul Cocos Dorin de sub efectul pedepsei de 2 ani şi 4 luni închisoare aplicată de Tribunalul Bucureşti prin sentinţa penală nr. 258/ 2016 pentru săvârşirea unor infracţiuni de corupţie. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 48/ 2016 emis de Tribunalul Bucureşti. Atrage atenţia condamnatului asupra consecinţelor nerespectării dispoziţiilor art. 61 C. pen. din 1969. În temeiul art. 275 alin. 3 C. pr. pen. cheltuielile judicare rămân în sarcina statului. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 03.10.2017”, arătau magistraţii în decizia de eliberare condiţionată a lui Dorin Cocoş. Omul de afaceri fusese condamnat definitiv în luna octombrie a anului trecut la 2 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul Microsoft. (CITEŞTE ŞI: Iubita fotomodel & juniorul i-au dus ”pachet” milionarului la închisoare! L-au vizitat împreună la Jilava pe fostul afacerist de casă al Preşedinţiei, dar tensiunile din familie au ieşit la suprafaţă)

Omul de afaceri pare să fi slăbit după perioada petrecută după gratii, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat şi fumând, semn că detenţia nu l-a ajutat pe Dorin Cocoş să scape de acest viciu.

Dorin Cocoş a fost căsătorit 10 ani cu Elena Udrea

Dorin Cocoş s-a căsătorit cu Elena Udrea în 2003. Ulterior, Elena Udrea a devenit consilier prezidenţial şi, mai apoi, şef al Cancelariei Prezidenţiale, în perioada în care Traian Băsescu era preşedinte al României. Timp de aproape patru ani, între 2008 şi 2012, Elena Udrea a fost şi ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale.

Afaceristul Dorin Cocoş a fost considerat mulţi ani unul dintre cei mai influenţi oameni din România. În 2010, averea omului de afaceri era estimată la 12-13 milioane de euro.

După divorţul de Elena Udrea, în 2013, Dorin Cocoş a început o relaţie cu modelul Raluca Miu, actuala sa iubită, care l-a şi vizitat în arest. Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş, este un personaj foarte cunoscut în lumea mondenă, el având în prezent o relaţie cu Monica Orlanda, după ce s-a iubit cu Gina Pistol. (VEZI ŞI: Am obţinut declaraţii exclusive! Gina Pistol a vorbit în premieră despre Smiley: ”Îmi place cum…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...