Iubita fotomodel & juniorul i-au dus ”pachet” milionarului la închisoare! L-au vizitat împreună la Jilava pe fostul afacerist de casă al Preşedinţiei, dar tensiunile din familie au ieşit la suprafaţă

Publicat: 20/05/2017 | 00:00

Alin Cocoş şi iubita tatălui său, Raluca Miu, au luat drumul spre închisoarea Jilava pentru a-i duce un pachet seniorului Cocoş. Întâlnirea dintre Alin şi Raluca nu a fost una lipsită de tensiuni, cei doi evitându-se cât de mult au putut. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în exclusivitate din timpul vizitei celor doi la Dorin Cocoş. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Dorin Cocoş a avut parte de o vizită deosebit de plăcută la închisoare. Fiul său, Alin, dar şi Raluca, iubita omului de afaceri, cu 25 de ani mai tânără decât el, au mers să îl vadă la Penitenciarul Jilava şi i-au adus şi un pachet destul de consistent, aşa cum se observă din imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate.

Raluca s-a pregătit serios pentru vizită: a plecat de acasă cu un şofer într-un Nissan Juke şi a ajuns la Euro Hotel, proprietatea lui Dorin Cocoş. Aici a aşteptat-o pe o doamnă, care pregătise un pachet stufos pentru Dorin Cocoş şi care i-a însoţit pe Raluca şi pe şofer la penitenciar. La închisoarea Jilava sosise deja Alin Cocoş, cu un Audi A8, tot cu şofer (VEZI AICI: CÂŢI BANI ÎI POATE TRANSFERA RALUCA LUI DORIN COCOŞ ÎN ÎNCHISOARE).

La început, Raluca şi Alin s-au evitat, semn că relaţia lor nu este prea bună. Atât cât au aşteptat să intre la Dorin Cocoş, cei doi nu au vorbit deloc unul cu celălalt şi chiar şi atunci când au intrat în închisoare Alin a păstrat distanţa faţă de Raluca şi de doamna care o însoţea.

Alin Cocoş a păstrat distanţa faţă de Raluca Miu şi de doamna care o însoţea pe aceasta
Alin Cocoş a păstrat distanţa faţă de Raluca Miu şi de doamna care o însoţea pe aceasta

Tensiunile s-au risipit, brusc, după vizită. Să îi fi convins seniorul, după gratii, să se înţeleagă mai bine?! După ce au ieşit pe poarta închisorii, Raluca şi Alin au început să îşi vorbească, ba chiar tânăra iubită a lui Dorin Cocoş a plecat de la Jilava cu maşina juniorului (VEZI AICI: IMAGINI EXCLUSIVE CU DORIN COCOŞ ŞI RALUCA MIU).

Raluca Miu pleacă de la Jilava cu maşina lui Alin Cocoş
Raluca Miu pleacă de la Jilava cu maşina lui Alin Cocoş

Omul de afaceri Dorin Cocoş a fost găsit vinovat în luna octombrie a anului trecut în Dosarul „Microsoft”. Dorin Cocoş a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare, pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, instanţa dispunând în cazul lui şi confiscarea a 9.000.000 de euro.

Recomandarea CIAO.RO