Milionarul DORIN COCOŞ a renunţat la vilă şi s-a mutat cu iubita, la bloc. Se însoară a patra oară?

Publicat: 10/06/2016 | 21:30

Dorin Cocoş nu pare să mai fie în postura în care să îşi ascundă relaţia de iubire pe care o are cu fotomodelul mai tânăr c-un sfert de secol decât el. Ba din contră, acesta pare să fi trecut la următoarea fază a relaţiei cu Raluca Miu.

Cum omul de afaceri pare să fie extrem de fericit c-a scăpat atât de arest, cât şi de arestul la domiciliu, la începutul acestui an, el circulă cât se poate de liber prin Capitală şi se bucură din plin de viaţă. Noi l-am filmat pe Dorin Cocoş atunci când pare să fi făcut următorul pas în relaţia sa de iubire cu manechinul Raluca Miu. Ne referim, desigur, că Dorin Cocoş a decis că nu poate sta prea multă vreme departe de iubita lui de 29 de ani, asta dacă ar fi să se limiteze doar la simplele întâlniri, aşa că fostul soţ al Elenei Udrea s-a mutat în apartamentul Ralucăi. Un imobil situat pe strada Grigore Moisil, acolo unde CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a „găsit“ pe Dorin Cocoş, chiar când se pregătea să intre în scara blocului şi suna la interfon pentru a i se deschide, iar acest „episod“ se petrecea miercuri, în jurul orei 15:00. Totodată, Dorin Cocoş avea la el şi o geantă neagră, cât se poate de încăpătoare, fiind tocmai indiciul care ne-a ridicat semne de întrebare că afaceristul s-a mutat acasă la manechin.

L-am fotografiat pe Dorin Cocoş în momentul în care părea să se mute acasă la Raluca Miu
L-am fotografiat pe Dorin Cocoş în momentul în care părea să se mute acasă la Raluca Miu

Despre acest pas din relaţia lor amoroasă, care pare să fie pe făgaşul cel bun, putem spune doar că iubirea e atât de mare, încât Dorin Cocoş a renunţat confortul „palatului“ în care locuia, de dragul Ralucăi Miu, şi s-a mutat la bloc. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că Dorin Cocoş trăieşte vremuri austere, asta dacă ar fi să ne ghidăm după faptul că ancheta făcut de către DNA din Dosarul Microsoft i-a împuţinat considerabil averea.

 Mai mult decât atât, se pare că Dorin Cocoş nu ar mai fi putut rămâne nici pe acasă prea mult, asta pentru că vila, din zona Băneasa, în care locuia cu fiul său Alin Cocoş, dar şi Gina Pistol, a devenit brusc mult prea aglomerată şi neîncăpătoare. Desigur, nu ar fi exclus ca Dorin Cocoş să aibă chiar planuri de însurătoare, asta fiindcă relaţia lui cu Raluca Miu merge cât se poate de bine. Ceea ce-ar însemna că fotomodelul ar putea deveni – asta dacă omul de afaceri are gânduri de nunt, bineînţeles – cea de-a patra soţie a acestuia.

În trecut Dorin Cocoş a mai fost însurat cu Olguţa Chiriac, mama fiului său, Alin, dar şi cu politicianul Elena Udrea. După ce mariajul cu Elena Udrea s-a destrămat, Dorin Cocoş şi-a găsit alinarea în braţele Dianei Roibu, o stewardesă despre care s-a speculat că l-ar fi părăsit, iar pe deasupra ar fi plecat şi cu o parte din banii omului de afaceri.

Dorin Cocoş şi Raluca Miu se iubesc de la începutul lui 2016

La începutul lunii martie, Dorin Cocoş s-a îndrăgostit de Raluca Miu, o tânără de 29 de ani, de profesie manechin, iar chiar de pe atunci aceştia au început să se afişeze la braţ unul cu celălalt. Mai mult, aceasta nu e prima dată când Dorin Cocoş îi face astfel de vizite Ralucăi Miu, în apartamentul în care fotomodelul locuieşte.