Fosta știristă din Antenă s-a unduit lasciv, pe masă, la LOFT! Soțul n-a mai avut nicio reacție

Publicat: 21/08/2019 | 23:24

După ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, Crina Abrudan a devenit una dintre cele mai active prezențe feminine de prin cluburile de fițe de la malul mării. Foarte recent, fosta știristă din Antenă s-a unduit lasciv, pe masă, la LOFT Mamaia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul demențiale. (CITEȘTE ȘI: MAGNATUL DIN TOP FORBES A DANSAT PE MASĂ LA LOFT CU FOTOMODELA ”PĂTRUNJEL”!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Crina Abrudan în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoral, LOFT Mamaia, acolo unde aceasta a petrecut clipe minunate alături de soțul ei, fostul internațional Gabi Popescu, și câțiva prieteni. (NU RATA: FLORIN SALAM RUPE TĂCEREA DUPĂ UN TRATAMENT ÎN SECRET LA VIENA)

S-a urcat fără menajamente pe masă

Odată cu lăsarea întunericului, cea care a făcut furori, de-a lungul anilor, la pupitrul știrilor sportive de la Antena 1 a dus distracția la un alt nivel. Când petrecerea era în toi, fără prea mari menajamente, Crina Abrudan s-a urcat pe masă și a început să își unduiască trupul bine definit în cel mai senzual mod cu putință. (VEZI ȘI: CUM A BULVERSAT CRINA ABRUDAN PLAJA BOGĂTAȘILOR)

Crina Abrudan s-a unduit, pe masă, la LOFT

Mișcările fostei prezentatoare se pare că l-au lăsat fără reacție pe Gabi Popescu, care a asistat extrem de relaxat și a savurat show-ul oferit de partenera lui de viață. Cei doi s-au distrat la intensitate maximă și s-au delectat cu cele mai rafinate licori. De altfel, Crina nu a renunțat la pahar nici în momentul în care s-a suit pe masă. (NU RATA: VEDETA ANTENEI, ÎN COSTUM DE BAIE LA NICI O LUNĂ DUPĂ CE A NĂSCUT + ȘI-A SCOS BEBELUȘA LA PLAJĂ)

Crina Abrudan și Gabi Popescu s-au distrat pe cinste la LOFT Mamaia

S-a căsătorit în 2017

Crina Abrudan (40 de ani) este cunoscută telespectatorilor din postura de prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1. Ea a renunţat la pupitrul ştirilor în 2014. În luna iulie a anului 2017, Crina Abrudan şi Gabi Popescu şi-au unit destinele. Naşii acestora au fost celebrul tehnician Cosmin Olăroiu şi Luminiţa, soția acestuia. (VEZI ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON A FĂCUT CHEF ”LOW COST” DE ZIUA LUI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)