Vedeta Antenei, în costum de baie la nici o lună după ce a născut + și-a scos bebelușa la plajă

Publicat: 20/08/2019 | 23:20

Pe data de 3 august, actrița și prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva” a devenit mamă pentru a treia oară. La nici o lună după ce a născut, vedeta Antenei și-a scos bebelușa la plajă și a făcut furori în costum de baie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: ”ÎMPĂRATUL ÎNGHETAȚEI”, CU MÂINILE PE FUNDUL PROFEI DE SPORT!)

Alina Pușcaș pare să fie una dintre cele mai active mămici din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea Antenei a ales să își petreacă sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc, unde s-a bucurat din plin de vremea frumoasă. La nici o lună după ce a născut, colega de platou a lui Cosmin Seleși și-a etalat fizicul în costum de baie și și-a scos bebelușa la plajă. (NU RATA: PREZENTATORUL A ”ÎNLOCUIT-O” PE SEXY-ȘTIRISTĂ CU O REPORTERIȚĂ NEW-ENTRY!)

S-a relaxat alături de familie

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe simpatica prezentatoare Alina Pușcaș pe una dintre renumitele plaje din Mamaia, unde s-a relaxat alături de familie.

Cu toate că, foarte recent, a devenit mamă pentru a treia oară, vedeta se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să-și etaleze formele în costumul de baie. Ca o mămică grijulie, prezentatoarea a avut în permanență grijă de micuța Iris, noua membră a familiei. Din câte se pare, pe lângă sprijinul soțului, simpatica prezentatoare se bucură și de ajutorul soacrei în creșterea micuților. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU + DANSATOAREA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT” S-AU CAFTIT ÎN CLUB, LA MAMAIA, CU O ”PARTICULARĂ” TUPEISTĂ!)

Alina Pușcaș, în costum de baie, la nici o lună după ce a născut

Are o familie minunată!

În 2015, în august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru. Tot în aceeași perioadă, s-a mutat cu partenerul ei de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care s-a și căsătorit în vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia . (NU RATA: SUPER-IMAGINI CU GRAVIDUȚA-VEDETĂ PE PLAJA DE LA FRATELLI!)

„IRIS STOENESCU, bine ai venit! Vom avea grijă de tine în cel bun mod”, a fost mesajul transmis de Alina Pușcaș, după ce a născut a treia oară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)