Loredana Chivu + dansatoarea de la ”Românii au talent” s-au caftit în club, la Mamaia, cu o ”particulară” tupeistă!

Autor:
Publicat: 19/08/2019 | 22:50

Dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” – Denisa Despa – și fosta asistentă de la Antenă Loredana Chivu au fost protagonistele unor momente controversate în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoral! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul uluitoare ale întâmplării! (CITEȘTE ȘI: CUM I-A “FURAT” PAPI SOȚIA MENTORULUI SĂU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații șocante legate de un moment controversat care s-a petrecut în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia și în prim-planul căruia se află două dintre bombele sexy din showbiz-ul românesc, Denisa Despa și Loredana Chivu. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU, IMAGINI +18 LA PLAJĂ! A LUAT BIKINI CU DOUĂ NUMERE MAI MICI ȘI A RĂMAS CU “RUȘINICA” LA VEDERE)

De la îmbrânceală, la palme!

Potrivit unei surse D.A.S, categoria A, vineri noaptea, sexy-dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” și „cea mai păcătoasă” asistentă TV au fost în centrul unei altercații. Totul s-ar fi petrecut în clubul Breeze din Mamaia. La un moment dat, o tânără care părea extrem de euforică s-ar fi împins în cele două dive. Din câte se pare, imediat după îmbrânceală, între cele trei fete a izbucnit un adevărat scandal.

După ce și-au adresat mai multe replici acide, dansatoarea Denisa Despa, deranjată de gestul petrecăreței, ar fi reacționat violent și i-ar fi ”fript” o palmă rivalei sale.

“Denisa a fost cea violentă, dar a fost calmată cu greu de Loredana. S-au înjurat și s-au bălăcărit. Totul a durat câteva minute. S-au potolit repede, că altfel cred că interveneau băieții de la pază”, ne-au povestit câțiva martori ai controversatului incident. (CITEȘTE AICI: COSTUMELE DE BAIE LE-AU JUCAT FESTE… VEDETELE DIN ROMÂNIA ȘI-AU ARĂTAT SÂNII FĂRĂ VOIA LOR!)

Loredana Chivu și Denisa Despa au fost în centrul unei dispute aprige în Breeze Mamaia

Denisa Despa l-a pus pe gânduri pe Florin Călinescu

În urmă cu câteva luni, Florin Călinescu a trecut prin momente… dificile. Actorul a fost nevoit să își pună ochelarii pentru a urmări cu atenție sporită prestația artistico-erotică a dansatoarei Denisa Despa.

Senzuala dansatoare a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii, motiv suficient pentru ca Florin Călinescu să-și pună ochelarii. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII INTIME CU DANSATOAREA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FLORIN CĂLINESCU LA ”ROMÂNII AU TALENT”!)

”Parcă ești de la circa 14… Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară… Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot… Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea!  Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice… Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!… De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”a comentat Florin Călinescu.

Loredana Chivu, fostă asistentă TV

Loredana Chivu (29 de ani) se ocupă cu modellingul, iar, în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos. În 2006, a urcat prima dată catwalk-ul școlii de modelling care i-a aparținut lui Carmen Pleșea. Ulterior, a apelat la numeroase operații estetice, care au transformat-o foarte mult. Într-un interviu mai vechi, vedeta a vorbit despre intervențiile făcute în cabinetele medicilor esteticieni. (CITEȘTE: LOREDANA CHIVU A FOST FOTOGRAFIATĂ ÎN TIMP CE FĂCEA BAIE, ÎN CADĂ! IMAGINILE +18 AU FOST FĂCUTE PUBLICE)

“Arătam altfel (n.r.: la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”a declarat Loredana Chivu într-un interviu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)