Am pus mâna pe fotografii intime cu dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”!

Publicat: 16/08/2019 | 22:55

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, fotografii incendiare cu dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”. Una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz-ul românesc a fost protagonista unui shooting provocator. Atenție, conținut dedicat adulților! (CITEȘTE ȘI: S-AU ÎMPUȘCAT ÎN FAȚA UNUI CLUB CELEBRU DIN MAMAIA + A TRECUT CU BMW-UL PESTE CAPUL UNUIA DINTRE SCANDALAGII)

Denisa Despa a fost în centrul unei ședințe foțo de-a dreptul năucitoare. Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor fotografii intime care o au în prim-plan pe celebra dansatoare care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”. (NU RATA: LA CINE SE AFLA DE FAPT ”TELEFONUL DISPĂRUT” AL LUIZEI?! UN VLOGGER CUNOSCUT DIN ROMÂNIA A FĂCUT O FARSĂ SCANDALOASĂ… AVEM CONVERSAȚIILE CARE ÎL INCRIMINEAZĂ!)

Renumita dansatoare a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiție și s-a lăsat fotografiată într-o lenjerie intimă care-i scotea în evidență formele senzuale. Ca o adevărată profesionistă, Denisa Despa s-a jucat cu aparatul de fotografiat și s-a lăsat imortalizată în cele mai incitante poziții. Tânăra a pozat într-o lenjerie intimă extrem de transparentă și a lăsat la vedere „bijuteriile” ce par să fie opera unui medic estetician. Cu siguranță, rezultatul ședinței foto va fi savurat pe deplin de toți reprezentanții sexului tare. (VEZI ȘI: MORMÂNTUL DENISEI MANELISTA A DEVENIT LOC DE PELERINAJ!)

Denisa Despa, ședință foto incendiară

L-a pus pe gânduri pe Florin Călinescu

În urmă cu câteva luni, Florin Călinescu a trecut prin momente… dificile. Actorul a fost nevoit să își pună ochelarii pentru a urmări cu atenție sporită prestația artistico-erotică a dansatoarei Denisa Despa.

Senzuala dansatoare a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii, motiv suficient pentru ca Florin Călinescu să-și pună ochelarii. (NU RATA: SOȚIA CELEBRULUI CHEF DIN ANTENĂ A RENUNȚAT LA SUTIEN PE PLAJĂ + ȘI-A ETALAT POSTERIORUL EROTIC)

”Parcă ești de la circa 14… Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară… Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot… Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea!  Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice… Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!… De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”, a comentat Florin Călinescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)