Soția celebrului chef din Antenă a renunțat la sutien pe plajă + și-a etalat posteriorul erotic

Publicat: 15/08/2019 | 22:56

Pe lângă cariera de succes, celebrul chef Florin Dumitrescu se mândrește și cu o familie minunată. Are două fetițe frumoase și o soție care arată de-a dreptul demențial. Cristina Sima, partenera de viață a vestitului chef de la Antena 1, a făcut furori pe litoralul românesc cu formele sale. A renunțat la sutien și și-a etalat pe șezlong posteriorul erotic. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU, ACUZAȚII DE FRAUDĂ CU CRIPTOMONEDE! CUM ÎNCEARCĂ SĂ-L ”DISTRUGĂ” FOSTUL ASOCIAT PE ALEX BODI)

Ca majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc, celebrul chef Florin Dumitrescu a ales să petreacă sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe renumitul bucătar de la Antena 1 pe una dintre celebrele plaje din Mamaia, acolo unde s-a relaxat în compania familiei. (NU RATA: WHAT’S UP A DIVORȚAT PENTRU O JURNALISTĂ?!)

Renumitul jurat de la ”Chefi la cuțite” a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai norocoși bărbați din showbiz-ul românesc și asta pentru că are o carieră senzațională și o familie minunată, două superbe fetițe și o parteneră de viață care arată fabulos.

Soția lui chef Florin Dumitrescu a optat pentru un bronz uniform

Cristina Sima, soția celebrului bucătar, pur și simplu a ”incendiat” plaja din Mamaia, în momentul în care a ales să-și lase fizicul bine definit mângâiat de razele arzătoare ale soarelui. Pentru a avea un bronz cât mai uniform, Cristina a renunțat la sutien. Și, ca tacâmul să fie complet, soția lui Florin Dumitrescu și-a unduit pe șezlong posteriorul erotic.

Fără să-și dea seama, Cristina a oferit un moment extrem de senzual care se pare că a captat atenția celor care se aflau pe plaja din Mamaia. Cu siguranță, renumitul chef este unul dintre cei mai invidiați bărbați, iar imaginile prezentate de site-ul nr.1 din România sunt dovada clară că soția acestuia este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul românesc. (VEZI ȘI: CRIMINALUL DE LA MĂGURELE ȘI-A RĂZBUNAT DE FAPT FIICA DE 11 ANI!)

Soția celebrului chef din Antenă arată de-a dreptul demențial

S-au căsătorit în 2014

Florin Dumitrescu şi soţia lui, Cristina Sima, s-au cunoscut în restaurantul unde celebrul chef lucra. Ea venise să deguste un nou fel de mâncare, iar simpla întrevedere în interes de serviciu s-a transformat ulterior într-o poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2014. Primul copil al cuplului, Ava Elisabeta, a venit pe lume în iunie 2013. În aprilie 2015 s-a născut şi cea de-a doua fetiţă lor, Mia. (NU RATA: AU LUAT PRÂNZUL LA PORTBAGAJ!)

”Am o familie foarte frumoasă şi mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă. Iubitele mele, vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi. Aţi reuşit să mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit şi să depăşim toate momentele mari din viaţa mea, iar reţeta succesului sunteţi voi. Vă iubesc mult”, a scria Florin Dumitrescu pe Facebook, când a devenit pentru a doua oară tătic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)