Iubitul Biancăi Drăgușanu, acuzații de fraudă cu criptomonede! Cum încearcă să-l ”distrugă” fostul asociat pe Alex Bodi

Publicat: 14/08/2019 | 22:51

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de-a dreptul uluitoare. În timp ce pozează cu mașini super-scumpe și șampanii fine Armand de Brignac, Alex Bodi este acuzat de fraudă cu criptomonede. Un fost asociat încearcă să-l “distrugă” pe iubitul Biancăi Drăgușanu.(CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A ”SPART” 145.000 € LA RULETA DE LA MARRIOTT!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul șocante legate de situația uluitoare cu care se confruntă iubitul Biancăi Drăgușanu. Asupra afacerii cu criptomonede în care este implicat Alex Bodi planează mai multe acuzații de fraudă.(NU RATA, AICI: IUBITUL VEDETEI DE LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV, STROPIT CU BENZINĂ ȘI INCENDIAT)

Potrivit unei surse D.A.S, categoria A, un fost asociat al lui Alex Bodi încearcă prin tot felul de metode să discrediteze afacerea cu criptomonede în care iubitul Biancăi Drăgușanu este implicat alături de milionarul croat Joseph.

Din câte se pare, după ce Alex Bodi și Joseph au decis să-l excludă din afacere pe asociatul lor, pe fondul unor suspiciuni de furt, acesta a început o ”campanie” acidă de discreditare a afacerii cu criptomonede lansată pe piață de iubitul Biancăi Drăgușanu și de afaceristul croat.

Din câte se pare, fostul asociat al lui Alex Bodi a început să distribuie în mediul online mai multe mesaje în care anunță internauții de faptul că afacerea cu criptomonede a celor doi este o mega-fraudă și în lume există foarte multe persoane care au fost înșelate de cei doi.  Conform zicalei populare românești – ” “Hoțul strigă hoții!”- cel care ar fi fraudat afacerea în care e implicat iubitul Biancăi Drăgușanu îi acuză pe aceștia de lucruri necurate.(NU RATA, AICI: AM AFLAT MOTIVUL DIVORȚULUI LUI WHAT’S UP: „ÎNCERCAU SĂ MASCHEZE ÎN PUBLIC, DAR SIMINA ERA O…”)

 Fostul asociat, acuzat de furt!

Potrivit unor site-uri de specialitate, fostul asociat al lui Alex Bodi este acuzat că și-a înșelat partenerii de afaceri, dar și că ar fi furat banii de la numeroși afaceriști din Germania care erau în căutare de investiții inovatoare. Într-un interviu online fostul asociat al lui Alex Bodi afirma cu mândrie că a reușit să strângă peste 30 de milioane de dolari de la investitori.(NU RATA, AICI: ANCHETATORII AU O PISTĂ-BOMBĂ ÎN CAZUL ”BAMBOO 3”: ”NU E ÎNTÂMPLĂTOR! VOM VERIFICA DACĂ…”)

Iubitul Biancăi Drăgușanu, acuzații de fraudă cu criptomonede!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil!

După mai multe certuri și împăcări, povestea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a trecut la următorul nivel. Pe 1 august, cei doi și-au unit destinele, în fața ofițerului stării civile. În jurul orei 15:00, afaceristul a ajuns la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București, iar, la scurt timp, și-a făcut apariția și blondina, care a venit cu un alt autoturism de lux.(NU RATA, AICI: GIGI BECALI L-A TRANSFERAT PE ULTIMUL FOTBALIST DIRECT DIN… NUBA!)

Bianca Drăgușanu a ales să poarte în ziua cununiei sale civile cu Alex Bodi o rochie albă din dantelă, cu o croială foarte sexy, care i-a pus în evidență trupul fără imperfecțiuni. Blondina a optat pentru un machiaj și o coafură discrete. Atunci când a coborât din bolidul de lux, vedeta ținea în mână un buchet de trandafiri roz și mov. Cununia civilă a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a avut loc la doar două zile după ce afaceristul i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro. Evenimentul s-a desfășurat în mare secret, alături de cei doi fiind doar nașii și câțiva prieteni apropiați.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...