Anchetatorii au o pistă-bombă în cazul ”Bamboo 3”: ”Nu e întâmplător! Vom verifica dacă…”

Autor: I.D.
Publicat: 13/08/2019 | 22:52

În timpul nopții de luni spre marți, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia, fostul Bamboo, actual Silence, a fost mistuit de flăcări. Mai bine de două ore, 60 de pompieri s-au luptat pentru a ţine sub control flăcările, care ameninţau să se extindă şi la alte cluburi din zonă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare din ancheta desfășurată de autorități în cazul ”Bamboo 3”. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU ÎN MAMAIA! A ARS SILENCE BAMBOO, CLUBUL LUI JOSHUA CASTELLANO. E AL TREILEA LOCAL AL ITALIANULUI CARE A LUAT FOC)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul șocante din investigația care s-a declanșat după ce fostul club Bamboo Mamaia a fost mistuit de flăcări. (CITEȘTE ȘI: GOLGHETERUL FCSB-ULUI S-A ”ANESTEZIAT” CU AZOT ÎN CLUB! IMAGINILE CARE ÎL VOR REVOLTA PE PATRONUL GIGI BECALI)

Pista răzbunării mafiei

Surse din anchetă au declarat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că oamenii legii au luat în calcul varianta unei mâini criminale, iar dezastul de la fostul club Bamboo, actual Silence, ar fi fost premedidat. Mai mult decât atât, sursele citate susțin că una dintre piste conduce către o răzbunare a mafiei italiene. Și asta deoarece este a treia oară când arde un local patronat de vestitul om de afaceri italian Joshua Castellano. Ar circula chiar mai multe zvonuri că patronii renumitului local ar fi fost obligați să plătească o taxă către mafia italiană, iar refuzul acestora ar fi dus la o răzbunare cruntă.

”Nu e întâmplător! Vom verifica dacă este vorba de o reglare de conturi în stil mafiot. Vom verifica dacă patronii localului au primit amenințări în acest sens”, a declarat, în exclusivitate, o sursă din interiorul anchetei.

Fostul club Bamboo Mamaia a ars din temelii

Fostul Bamboo, amendat în 2018!

Clubul ar fi avut aviz de securitate la incendiu, cel care se ia la realizarea proiectului locaţiei. Totuşi, localul ar fi fost controlat de inspectori de 1 Mai şi în urmă chiar cu o săptămână, dar “vizita” oamenilor legii nu s-a lăsat cu vreo amendă. În schimb, în 2018, clubul fusese amendat pentru lipsa autorizaţiei. (NU RATA: AM FILMAT-O LA PLAJĂ PE VEDETA CARE A LUAT CALEA BISERICII! S-A MAI ROTUNJIT ȘI…)

Fostul Bamboo, actual Silence, a fost mistuit de flăcări

Clubul Bamboo, al treilea incendiu

Primul incendiu al clubului Bamboo din București a avut loc în anul 2005. Doisprezece ani mai târziu, în 2017, al doilea incendiu a mistuit același club Bamboo din Capitală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat însă, în urmă cu câteva luni, dosarul incendiului din ianuarie 2017, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. (VEZI ȘI: EXCENTRICUL DOMN DAN A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK: CERCEL ÎN URECHE + BARBĂ DE HIPSTER)

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea duşmani.

Anul trecut, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă în noaptea de 22 spre 23 decembrie. Printre altele, hoții au sustras o casetă de valori în care erau bijuterii, ceasuri și bani cash. În total, o pagubă de peste un milion de euro! (NU RATA, AICI: “BRAZILIANCA” LUI DORIAN POPA LUMINEAZĂ CA UN NEON LA PLAJĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...