“Brazilianca” lui Dorian Popa luminează ca un neon la plajă! Imagini demențiale cu bunăciunea

Publicat: 12/08/2019 | 22:34

”Brazilianca” lui Dorian Popa a făcut senzație pe ”plaja milionarilor” din Mamaia. Claudia Iosif, cunoscută drept ”Babs”, a luminat mai ceva ca un neon. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul demențiale cu frumoasa iubită a celui mai musculos artist din industria muzicală de la noi din țară. (CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA ŞI “BRAZILIANCA” LUI S-AU ”ZBENGUIT” PE PLAJA MILIONARILOR DIN MAMAIA!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Dorian Popa și pe iubita lui, Claudia Iosif, pe una dintre cele mai renumite plaje de pe litoralul românesc, Caelia. (NU RATA: TOP 50 – VEDETE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC CU CELE MAI MARI SILICOANE. PE CE LOCURI SUNT ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU, ANTONIA ȘI ANDREEA MANTEA)

Echipată corespunzător și asortată din cap până-n picioare, Claudia Iosif a avut de departe cea mai surprinzătoare apariție. Într-un costum de baie verde neon pe care l-a asortat cu ochelarii de soare, dar și cu husa telefonului mobil, ”brazilianca” lui Dorian a furat privirile tuturor.

Claudia și-a unduit formele bine definite pe șezlong și și-a lăsat trupul mângâiat de soare. Totul s-a petrecut sub atenta supraveghere a iubitului ei, Dorian Popa, care n-a pierdut-o niciun moment din ochi. (VEZI ȘI: FILMĂRI DE NECREZUT! JORJE A APĂRUT LA PLAJĂ CU SOȚIA + ”AMANTA” IOANA FILIMON)

Iubita lui Dorian Popa a atras atenția pe plajă cu outfitul ei „luminos”

Dorian a făcut furori cu ”John” și ”Hâtz”

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați artiști de pe scena muzicii românești, dar și preferatul fetelor, a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, povestea celebrelor vorbe cu care a făcut furori în mediul virtual: ”John” și ”Hâtz”.

”«John» e împrumutat de la colegul meu Connect-R. În urmă cu câțiva ani, el a făcut un video și de acolo m-am inspirat. Recunosc că am plagiat, dar văd că a prins destul de bine, nici mie nu îmi vine să cred acest lucru. La «Hâtz», în schimb, pot să zic că este opera mea. Din acest motiv, în cel mai scurt timp o să scot o piesă cu «Shift», versurile sunt scrise, mai avem puțin de lucrat. (…) Viralul lor m-a determinat să fac și linia de haine”, a povestit Dorian Popa.

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a făcut senzație pe ”plaja milionarilor”

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa s-a născut în 1988, în Constanţa. El este actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Artistul se iubeşte de cinci ani cu Claudia Iosif, cunoscută în showbiz-ul autohton drept ”Babs”, frumoasa tânără ce i-a cucerit inima. (NU RATA, AICI: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE FILIERA PROXENEȚILOR DIN CARACAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...