Acasă » Exclusiv » Filmări de necrezut! Jorje a apărut la plajă cu soția + ”amanta” Ioana Filimon. Toată România a vorbit despre așa-zisul amantlâc de la Ferma de la Pro TV, iar acum..

Filmări de necrezut! Jorje a apărut la plajă cu soția + ”amanta” Ioana Filimon. Toată România a vorbit despre așa-zisul amantlâc de la Ferma de la Pro TV, iar acum..

De: Cristian Blanuta 07/08/2019 | 23:54

Imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA vi le prezintă sunt uluitoare! În acțiune, Jorge, soția lui și nimeni alta decât Ioana Filimon, fosta miss care ar fi fost la un pas să le dea peste cap căsnicia celor doi. Sunt scene de senzație de la întâlnirea, pe litoral, a celor trei.

Au fost unele dintre cele mai fierbinți scene din show-ul “Ferma”: Jorge și Ioana Filimon, împreună, în cadă! Și ce vorbe acolo… La vremea respectivă, au trezit suspiciuni și au provocat discuții în rândul telespectatorilor și nu numai. Numai în pielea soției artistului să nu fii! Cel puțin, atunci când imaginile uluitoare au dat frâu imaginației! Dar… Regie… Show… Totul a fost cât se poate de OK. Jorge și soția lui, Ramona Prodea, sunt împreună și acum, nimic nu le-a destabilizat relația, mai mult, Ioana Filimon pare a fi din familie.

(VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DUPĂ ÎMPĂCARE! PREZENTATORUL TV & SOȚIA AU “SEMNAT PACEA” CU UN ȘPRIȚ!)

I-a făcut freza și l-a masat pe umăr

Adevărul? Ioana Filimon este una dintre cele mai bune prietene ale cuplului! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DON ROMÂNIA, are imaginile care spun totul! Jorge, alături de nevastă și de aceea care i-a fost ”ispită” la ”Ferma”. Dar ce se întâmplă în valurile mării, în exclusivista stațiune Mamaia, este spectaculos! Ioana Filimon îl mângâie pe Jorge, îi bagă mâna în păr… Toate aceste gesturi tandre, sub privirile soției, care-l ține de mână.

Ioana Filimon se distrează de minune la mare alături de Jorge și de soția lui, Ramona

Cam așa au stat lucrurile, acolo unde apa sărată a Mării Negre sărută nisipul fin al plajei de la Mamaia… Jorge și Ramona fac pași mărunți, dar repezi, către valuri. Dar în urma lor, surpriză: Ioana, val-vârtej! Da, Ioana Filimon a plecat cu cei doi la mare, pentru o scurtă vacanță. Și, din imaginile pe care vi le prezentăm, se vede clar că relația lor este la superlativ!

Ce dacă Jorge a făcut baie, în cadă, cu Ioana? A fost doar un show, iar soția lui a înțeles. Așa că, în marea ușor atinsă de vânt, cei trei au dat frâu liber distracției. S-au stropit cu apa sărată, dar punctul culminant a fost mâna ”fermecătoare” a Ioanei pe corpul lui Jorge! Da, cu surâsul până la urechi, Ioana l-a mângâiat, destul de tandru, pe Jorge sub ochii soției. Mai mult, l-a și ciufulit puțin,”aiurindu-i” freza. Au fost râsete nebune, el și ele, ca o adevărată familie aflată câteva zile la mare. (Nu rata: JORGE S-A PUS ÎN GENUNCHI ÎN FAȚA UNEI BARMANIȚE: ”AM CERUT-O DE…”)

Baie împreună la ”Ferma”

Imaginile au fost, la vremea lor, de-a dreptul spectaculoase! Telespectatorii care s-au uitat la realityshow-ul Ferma au rămas mască! Ioana Filimon, Miss România 2016, a făcut baie în aceeași cadă cu Jorge. Cinstit vorbind, frumoasa brunetă a purtat un costum de baie, în timp ce artistul și-a tras pe el o pereche de pantaloni scurți. A fost masajul ei! “Băi, da’ te pricepi. Aș vrea să mă întind. Dar nu știu dacă pot, că-mi intră apă în urechi. Suntem prea…”, a spus Jorge. “Dar stai, mă, că mă ridic”, a comentat apoi Ioana. Dialogul în cadă a continuat. “Și stai pe marginea de la cadă? Și… pun eu capul aicișa frumos?”, a adăugat Jorge. (Vezi aici: JORGE, REACȚIE FURIBUNDĂ DUPĂ CE A PLECAT DE LA FERMA: “NICIODATĂ”)

 “M-am deconectat complet, complet, complet, am și uitat că eram în «Fermă»”, avea să mărturisească Jorge, în cadrul unui interviu difuzat la “Ferma”.

Jorge, tinerețe rebelă

În tinerețe, Jorge a fost un rebel. Artistul a mărturisit năzbâtiile pe care le-a făcut când era un adolescent fără griji și responsabilități. Artistul a relatat că și-a trăit adolescența la maximum și că mama lui îl acoperea de multe ori. Mai ales atunci când plata abonamentului la telefon depășea cu mult posibilitățile familiei sale.

Jorge, soția lui și Ioana Filimon s-au distrat ca niște copii la malul mării
Jorge, soția lui și Ioana Filimon s-au distrat ca niște copii la malul mării

”Eram un DJ rebel. Petreceam în fiecare seară, beam de rupeam și pierdeam nopțile. Asta făceam la 20 de ani. Ceea ce nu recomand tinerilor din ziua de azi decât în doze normale. Bani nu aveam, de unde bani? Toți banii îi dădeam pe abonamentul de la telefon. Pe vremea aia plăteam trei milioane de lei abonamentul, după care mama m-a trecut la cartelă, că a zis că-s nebun și toc toți banii. Săraca mama, mă acoperea o lună, două, trei, dar după, nu a mai avut ce să mai facă și a trebuit să-mi taie craca”, a povestit Jorge.

(Vezi aici: JORGE, MESAJ PENTRU FOSTA SOȚIE: ”AM FĂCUT MULTE TÂMPENII, DAR…”)

După ce i s-a tăiat porția de la telefoane, Jorge a adoptat o altă strategie. Astistul le dădea ”bip” fetelor cu care socializa, iar ele îl sunau înapoi. ”Eu am prins și perioada când primele trei secunde erau gratis. După aia, a fost cu o secundă gratuit și în weekend aveam un cent pe minut. De fapt, nu aveam eu, aveau fetele cu care umblam”, a mai spus artistul.

Jorge și Ramona s-au căsătorit în 2013

În 2013, cântăreţul s-a căsătorit cu Ramona Prodea. Soţii Papagheorghe s-au cunoscut la teatru: el era pe scenă, iar ea venise să îşi aştepte o prietenă, aflată şi ea la repetiţiile aceleiaşi piese. Ulterior s-au revăzut, după o lungă perioadă de timp, la o întâlnire de afaceri. Și de atunci au fost de nedespărţit.

Jorge are o fetiță din căsnicia cu Alina Laufer, de care a divorțat în 2012. La rândul ei, Ramona Prodea are o fată dintr-o relație anterioară. Iar pe 28 martie 2017, actuala soție a artistului i-a dăruit acestuia un băiețel.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu Guda
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță