Filmări de necrezut! Jorje a apărut la plajă cu soția + ”amanta” Ioana Filimon. Toată România a vorbit despre așa-zisul amantlâc de la Ferma de la Pro TV, iar acum..

Publicat: 07/08/2019 | 23:54

Imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA vi le prezintă sunt uluitoare! În acțiune, Jorge, soția lui și nimeni alta decât Ioana Filimon, fosta miss care ar fi fost la un pas să le dea peste cap căsnicia celor doi. Sunt scene de senzație de la întâlnirea, pe litoral, a celor trei.

Au fost unele dintre cele mai fierbinți scene din show-ul “Ferma”: Jorge și Ioana Filimon, împreună, în cadă! Și ce vorbe acolo… La vremea respectivă, au trezit suspiciuni și au provocat discuții în rândul telespectatorilor și nu numai. Numai în pielea soției artistului să nu fii! Cel puțin, atunci când imaginile uluitoare au dat frâu imaginației! Dar… Regie… Show… Totul a fost cât se poate de OK. Jorge și soția lui, Ramona Prodea, sunt împreună și acum, nimic nu le-a destabilizat relația, mai mult, Ioana Filimon pare a fi din familie.

(VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DUPĂ ÎMPĂCARE! PREZENTATORUL TV & SOȚIA AU “SEMNAT PACEA” CU UN ȘPRIȚ!)

I-a făcut freza și l-a masat pe umăr

Adevărul? Ioana Filimon este una dintre cele mai bune prietene ale cuplului! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DON ROMÂNIA, are imaginile care spun totul! Jorge, alături de nevastă și de aceea care i-a fost ”ispită” la ”Ferma”. Dar ce se întâmplă în valurile mării, în exclusivista stațiune Mamaia, este spectaculos! Ioana Filimon îl mângâie pe Jorge, îi bagă mâna în păr… Toate aceste gesturi tandre, sub privirile soției, care-l ține de mână.

Ioana Filimon se distrează de minune la mare alături de Jorge și de soția lui, Ramona

Cam așa au stat lucrurile, acolo unde apa sărată a Mării Negre sărută nisipul fin al plajei de la Mamaia… Jorge și Ramona fac pași mărunți, dar repezi, către valuri. Dar în urma lor, surpriză: Ioana, val-vârtej! Da, Ioana Filimon a plecat cu cei doi la mare, pentru o scurtă vacanță. Și, din imaginile pe care vi le prezentăm, se vede clar că relația lor este la superlativ!

Ce dacă Jorge a făcut baie, în cadă, cu Ioana? A fost doar un show, iar soția lui a înțeles. Așa că, în marea ușor atinsă de vânt, cei trei au dat frâu liber distracției. S-au stropit cu apa sărată, dar punctul culminant a fost mâna ”fermecătoare” a Ioanei pe corpul lui Jorge! Da, cu surâsul până la urechi, Ioana l-a mângâiat, destul de tandru, pe Jorge sub ochii soției. Mai mult, l-a și ciufulit puțin,”aiurindu-i” freza. Au fost râsete nebune, el și ele, ca o adevărată familie aflată câteva zile la mare. (Nu rata: JORGE S-A PUS ÎN GENUNCHI ÎN FAȚA UNEI BARMANIȚE: ”AM CERUT-O DE…”)

Baie împreună la ”Ferma”

Imaginile au fost, la vremea lor, de-a dreptul spectaculoase! Telespectatorii care s-au uitat la realityshow-ul Ferma au rămas mască! Ioana Filimon, Miss România 2016, a făcut baie în aceeași cadă cu Jorge. Cinstit vorbind, frumoasa brunetă a purtat un costum de baie, în timp ce artistul și-a tras pe el o pereche de pantaloni scurți. A fost masajul ei! “Băi, da’ te pricepi. Aș vrea să mă întind. Dar nu știu dacă pot, că-mi intră apă în urechi. Suntem prea…”, a spus Jorge. “Dar stai, mă, că mă ridic”, a comentat apoi Ioana. Dialogul în cadă a continuat. “Și stai pe marginea de la cadă? Și… pun eu capul aicișa frumos?”, a adăugat Jorge. (Vezi aici: JORGE, REACȚIE FURIBUNDĂ DUPĂ CE A PLECAT DE LA FERMA: “NICIODATĂ”)

 “M-am deconectat complet, complet, complet, am și uitat că eram în «Fermă»”, avea să mărturisească Jorge, în cadrul unui interviu difuzat la “Ferma”.

Jorge, tinerețe rebelă

În tinerețe, Jorge a fost un rebel. Artistul a mărturisit năzbâtiile pe care le-a făcut când era un adolescent fără griji și responsabilități. Artistul a relatat că și-a trăit adolescența la maximum și că mama lui îl acoperea de multe ori. Mai ales atunci când plata abonamentului la telefon depășea cu mult posibilitățile familiei sale.

Jorge, soția lui și Ioana Filimon s-au distrat ca niște copii la malul mării
Jorge, soția lui și Ioana Filimon s-au distrat ca niște copii la malul mării

”Eram un DJ rebel. Petreceam în fiecare seară, beam de rupeam și pierdeam nopțile. Asta făceam la 20 de ani. Ceea ce nu recomand tinerilor din ziua de azi decât în doze normale. Bani nu aveam, de unde bani? Toți banii îi dădeam pe abonamentul de la telefon. Pe vremea aia plăteam trei milioane de lei abonamentul, după care mama m-a trecut la cartelă, că a zis că-s nebun și toc toți banii. Săraca mama, mă acoperea o lună, două, trei, dar după, nu a mai avut ce să mai facă și a trebuit să-mi taie craca”, a povestit Jorge.

(Vezi aici: JORGE, MESAJ PENTRU FOSTA SOȚIE: ”AM FĂCUT MULTE TÂMPENII, DAR…”)

După ce i s-a tăiat porția de la telefoane, Jorge a adoptat o altă strategie. Astistul le dădea ”bip” fetelor cu care socializa, iar ele îl sunau înapoi. ”Eu am prins și perioada când primele trei secunde erau gratis. După aia, a fost cu o secundă gratuit și în weekend aveam un cent pe minut. De fapt, nu aveam eu, aveau fetele cu care umblam”, a mai spus artistul.

Jorge și Ramona s-au căsătorit în 2013

În 2013, cântăreţul s-a căsătorit cu Ramona Prodea. Soţii Papagheorghe s-au cunoscut la teatru: el era pe scenă, iar ea venise să îşi aştepte o prietenă, aflată şi ea la repetiţiile aceleiaşi piese. Ulterior s-au revăzut, după o lungă perioadă de timp, la o întâlnire de afaceri. Și de atunci au fost de nedespărţit.

Jorge are o fetiță din căsnicia cu Alina Laufer, de care a divorțat în 2012. La rândul ei, Ramona Prodea are o fată dintr-o relație anterioară. Iar pe 28 martie 2017, actuala soție a artistului i-a dăruit acestuia un băiețel.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...