Jorge, mesaj pentru fosta soție: ”Am făcut multe tâmpenii, dar…”

Publicat: 27/11/2018 | 17:55
Jorge, mesaj pentru fosta soție: ”Am făcut multe tâmpenii, dar…”

”Iartă-mă” este ultima melodie pe care Jorge a lansat-o și care a prins foarte bine. Are și un puternic mesaj pentru cei cărora artistul le-a greșit. Printre ei, soția. De altfel, Jorge i-a cerut iertare acesteia, la emisiunea „Răi Da’ Buni”, unde a fost invitat.

„Sunt foarte mulţi oameni care spun cu greu iartă-mă. Eu am spus cu greu. Am făcut multe tâmpenii. Şi când eram mic, şi matur, şi căsătorit, şi divorţat, am avut multe momente cu oameni cu care m-am certat. Sunt oameni care nu-şi vorbesc între ei. Sunt oameni care stau supăraţi 40 de ani.

În primul rând trebuie să te ierţi pe tine. De multe ori m-am sabotat. Unele lucruri nu le conştientizezi de la ce se trag şi te blochezi. Cer iertare în faţa fostei soţii şi a familiei ei. Cer iertare Karinei, pentru când nu am fost alături de ea”, a spus Jorge.

CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA ȘI JORGE, MĂRTURII INTIME! PRIMUL A FĂCUT SEX ÎN GRUP, AL DOILEA A FOST CURTAT DE UN BĂRBAT CELEBRU DIN ROMÂNIA

Fosta soție a lui Jorge l-a acuzat pe acesta de infidelitate, în urmă cu șase ani. A ieșit un mare scandal, dar cei doi s-au împăcat, de dragul fetiței lor.

Jorge, în lacrimi de dorul fiicei plecate în America

Jorge este mistutit de dor! Iar motivul este unul bine întemeiat: fiica sa, Karina, s-a mutat în America. Iar artistul s-a decis să plece pe continentul american pentru a-și vedea fata.

După cum declara Alina Laufer în presă, Karina, fiica ei și a lui Jorge, a fost înscrisă la o școală de stat din Miami. Plecarea Alinei Laufer în America este legată de un proiect al actualului ei soț, omul de afaceri și fostul ministru Ilan Laufer: Smart Star USA, care se adresează IMM-urilor.

CITEȘTE ȘI: ISPITA NICOLETA DE LA „INSULA IUBIRII”, PROVOCATĂ DE JORGE: „FAC SEX PENTRU BANI!”

Jorge are o relație extrem de specială cu fiica sa, Karina. Însă… de când ea s-a mutat în America, artistul îi duce zilnic dorul. Așa că a decis să-și facă bagajul și să plece în S.U.A pentru a-și vedea fata. Și asta pentru că nu mai vrea ca momentul revederii să fie înainte de Crăciun. 

”Când am primit vestea (n.r. Karina să se mute în America), primul instinct a fost să zic ”Da!”. N-am stat să mă gândesc. Când a intervenit raţiunea, mi-au dat lacrimile. O să vină de Crăciun. Din acest motiv, am şi ales aşa. Nici nu ştiu câţi ani o să stea acolo. Nu vreau să mai aştept patru luni până să vină. Mă sună zilnic înainte de şcoală, dimineaţa. Nu simt distanţa asta atât de mare. Mereu am avut o chimie. Construcţia noastră ca tată şi fiică a pornit din primă clipă, de când s-a născut”, a mărturisit Jorge în cadrul emisiunii „Răi Da Buni”.

Citește și...