Miss România s-a dezbrăcat la Ferma de la Pro TV! Ioana Filimon a arătat tot

Publicat: 22/02/2019 | 09:14

Ioana Filimon face furori la Ferma de la Pro TV și își folosește atuurile fizice pentru a atrage simpatia celorlalți concurenți, dar și a telespectatorilor. Miss România i-a oferit momente de neuitat lui Remus, fermierul-şef, după ce, în prealabil, bruneta a luat foc atunci când acesta a ales-o servitoare.

După Jorge, care a primit masaj capilar din partea Ioanei și au făcut baie împreună, Ioana l-a făcut pe Remus să se dezbrace. Momentul de striptease al Ioanei a fost bine primit de bărbaţii rămaşi în Ferma, mai cu seamă că a trecut o lună de când sunt privaţi de avantajele vieţii de acasă.

Jorge a fost filmat dezbrăcat în cadă cu Ioana Filimon  la “Ferma”

Desemnată Miss România 2016, Ioana Filimon este considerată o femeie sexy și provocatoare, iar fanii ei au fost mai mult decât extaziați când au văzut scenele incendiare când s-a spălat singură într-un costum de baie de culoare verde smarald. Ea a acceptat să facă baie în aceeași cadă cu Jorge; e drept, vedeta purta un costum de baie din două piese, iar artistul, o pereche de pantaloni scurți. Bruneta apetisantă l-a răsfățat pe adversarul ei cu un masaj. “Băi, da’ te pricepi. Aș vrea să mă întind. Dar nu știu dacă pot, că-mi intră apă în urechi. Suntem prea…”, a spus Jorge în timp ce era în cadă cu Ioana Filimon în cadrul emisiunii “Ferma”. “Așa-i?”, a reacționat când a fost complimentată pentru felul în care face masaj.

Citește și: Strigător la cer! Miss România, filmată cu sfârcul pe afară la „Ferma” de la Pro TV

Când a auzit dorința artistului, Miss România 2016 i-a îndeplinit-o! “Dar stai, mă, că mă ridic”, a spus Ioana Filimon în timpul show-ului difuzat la Pro TV. Ca un partener adevărat, cântărețul s-a arătat într-o oarecare măsură îngrijorat pentru concurentă și a întrebat-o unde va sta dacă se va ridica din cada plină cu apă. “Și stai pe marginea de la cadă? Și… pun eu capul aicișa frumos?”, a comentat Jorge.

Citește și: Brigitte Năstase, scoasă din minți de o concurentă de la “Fermă” : “Soțul meu m-a înșelat cu ea”

“M-am deconectat complet, complet, complet, am uitat și uitat că eram în «Fermă»”, a declarat Jorge în cadrul interviului difuzat la “Ferma”. La un moment dat, clieple de intimitate ale celor doi concurenți de la Pro TV au fost întrerupte de Cătălin Moroșanu, care a fost uimit să-i vadă în acele ipostaze. “Deci… eu am crezut că glumiți, mă!”, a afirmat Cătălin Moroșanu.

Citește și...