Brigitte Năstase, scoasă din minți de o concurentă de la ”Fermă” : ”Soțul meu m-a înșelat cu ea”

Publicat: 01/02/2019 | 08:17

Au început să iasă scântei în cadrul competiției care are ca miză un premiu de 50.000 de euro! Brigitte Năstase a acuzat una dintre concurente că ar fi fost amanta fostului ei soț. 

Brigitte Năstase nu poate uita prea repede anumite experiențe din trecut, și a recunoscut, într-un moment de tensiune, că unul dintre foștii ei soți, căruia în urmă cu ceva vreme îi purta și numele, Octavian Sfăt, ar fi înșelat-o în perioada în care erau împreună, cu nimeni alta decât Claudia Pavel, concurentă și ea în cadrul competiției.

Fiind enervată și de comportamentul afișat de Claudia pe durata competiției, pe care atât Brigitte, cât și alți câțiva concurenți l-au catalogat ca fiind unul sfidător, fosta nevastă a lui Ilie Năstase a răbufnit la adresa cântăreței, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț, relatează click.ro. În mijlocul unei crize de nervi, Brigitte nu a mai ținut cont de colegialitate, nu s-a mai putut abține și le-a mărturisit tuturor celor de la „Fermă” că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lor.

Claudia Pavel a dat cărțile pe față despre ”aventura” cu Cătălin Cazacu

Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea când era minoră. „Știam că nu mă suportă… asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte.

Citește și...