Primele imagini după împăcare! Prezentatorul TV & soția au “semnat pacea” cu un șpriț!

Publicat: 07/04/2019 | 22:13

Jorge nu a avut viață ușoară, dar nici prea lungă, la ”Ferma”. Cu siguranță, atunci când a fost eliminat a avut mari emoții. Soția lui îl aștepta, foarte probabil, cu niște explicații pentru scenele fierbinți alături de fosta Miss România, Ioana Filimon. Artistul a făcut însă o ”figură bună” și i-a oferit soției o noapte de neuitat, într-un club, de unde au plecat foarte efervescenți. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România are imaginile de senzație! (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Dacă mai sunt oameni care nu au văzut secvențele, vă reamintim că Ioana Filimon și Jorge au fost filmați în timp ce făceau baie împreună, la ”Ferma”, iar ea îl spăla pe cap. Mai mult decât atât, fosta Miss România îi făcea și masaj prezentatorului TV. Imaginile au surprins multă lume, mai ales că Jorge are o soție și trei copii acasă. Și nici Ioana nu este singură!

Cătălin Moroșanu a rămas fără cuvinte atunci când i-a văzut pe cei doi în acele ipostaze în cadă. „Băi, ăştia chiar fac baie împreună. Să-i vezi pe amândoi aşa… ea în costum de baie, el cu tatuajele alea”, le-a spus luptătorul, bulversat, colegilor de cameră. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Cei doi s-au comportat ca un cuplu în timp ce făceau baie împreună
Cei doi s-au comportat aproape ca un cuplu în timp ce făceau baie împreună

Ioana Filimon purta un costum de baie foarte sexy, care, cu siguranță, i-a atras atenția lui Jorge. Celor doi nu li s-a părut nimic ieșit din comun și au și „uitat” că sunt filmați.

(Citește și: JORGE & CLAUDIA S-AU ÎMPĂCAT DUPĂ SCANDALUL DE LA ”FERMĂ”, IAR NOI AVEM DOVADA)

Pacea a fost „semnată” cu un șpriț!

În acele momente, foarte probabil, Jorge nu se gândea la explicațiile pe care avea să le dea soției lui, Ramona, după eliminare. Dar iată că inevitabilul s-a produs și acesta a fost eliminat la duel. Probabil că în drumul spre casă și-a dat seama de situație și a gândit un plan ca s-o facă pe soția lui să-l ierte, ceea ce s-a și întâmplat.

Jorge a luat-o galant de mână și a dus-o într-un club select din cartierul Floreasca, unde au stat până târziu în noapte și au golit mai multe pahare de vin. Iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins momentele. Discuția a curs fără prea multe reproșuri, iar asta se vedea și pe fața lui Jorge, care zâmbea încontinuu la Ramona, fericit probabil că reacția ei a fost mai bună decât se aștepta.

Jorge și Ramona s-au distrat pe cinste

După ce s-au întreținut romantic vreme de câteva ore, cei doi soți au chemat o mașină care să-i ducă acasă și păreau foarte nerăbdători să ajungă mai repede. Ceea ce nu ar putea să însemne decât că puțină gelozie nu face rău într-o relație.

(CITEȘTE ȘI: SCANDALUL DINTRE BRIGITTE NĂSTASE ȘI CLAUDIA PAVEL A COSTAT SCUMP PRO TV-UL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)