Jorge, reacție furibundă după ce a plecat de la Ferma: „Niciodată”

Publicat: 06/02/2019 | 09:59
Jorge, reacție furibundă după ce a plecat de la Ferma: „Niciodată”

Show-ul de televiziune ”Ferma” naște pasiuni fierbinți și stârnește polemici diverse. Mai ales cu cât concurenții nu se sfiesc să apare în scene ”fierbinți”, iar discuțiile ulterioare fac deliciul. Telespectatorii sunt deja prinși în ”jocul” de la ”Fermă”, iar perspectivele sunt din ce în ce mai incitante.

Unul dintre cei mai ”vânați” concurenți a fost Jorge, George Papagheorghe pe numele din buletin. Acesta a declarat pentru Pro TV că s-a confruntat cu cea mai mare provocare din viața sa.

„Niciodată nu ești pregătit pentru FERMA. Cred că trebuie să ai o nebunie de moment să accepți și să-i dai înainte, până la capăt. Cred, sper și simt că e cea mai mare provocare din viața mea, în momentul acesta”, a spus Jorge.

Vedeta a avut parte și de momente stresante, iar un exemplu este baia pe care a făcut-o în aceeași cadă cu Ioana Filimon, fostă Miss România.

Swow-ul ”Ferma” naște pasiuni teribile

Citește și: FERMA 2019. CLAUDIA PAVEL A ÎNCASAT O SUMĂ URIAȘĂ. VEDETA A FOST PLĂTITĂ MAI BINE DECÂT LA EXATLON

Jorge, eliminat de la ”Ferma”

“Ferma”, reality-showul de la Pro TV, este o emisiune înregistrată, aşa că tot ceea ce se vede pe micul ecran are un decalaj de câteva săptămâni. A avut deja loc o eliminare, iar ghinionistul este chiar Jorge, solist şi actor. Acesta nu are voie să se expună, să meargă la evenimente mondene sau să apară la TV, până când nu va fi eliminat şi pe micul ecran, în câteva zile.

“Sunt mereu alături de soție și de copii. Sunt un soț și un tată bun, iar «Ferma» este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simți lipsa”, povestea solistul înainte de a intra în competiţia pentru 50.000 de euro. Jorge este foarte activ pe reţelele sociale şi publică mereu noutăţi, deşi mulţi ar spune că a lăsat pe cineva care să se ocupe de acest lucru.

Jorge, deja eliminat de la ”Ferma”

Citește și: MIHAELA RĂDULESCU DĂ DIN CASĂ! CE SE ÎNTÂMPLĂ LA FERMA DE LA PRO TV CÂND CAMERELE SE OPRESC

Luat la ochi de internauți

“Aveam o impresie bună despre Jorge! M-a dezamăgit! Ce va spune soția lui? Copilașii? Îmi face impresia că această emisiune este pentru a se lega noi cupluri ca să nu zic altceva mai urât!”, “Jorge are ochiul vinețit în următorul episod sau nu am văzut eu bine?” sunt câteva dintre mesajele lăsate de internauți, după episodul din cadă.

„M-am deconectat complet, complet, complet, am uitat și uitat că eram în «Fermă»”, a declarat Jorge în cadrul interviului difuzat la “Ferma”. La un moment dat, clipele de intimitate ale celor doi concurenți de la Pro TV au fost întrerupte de Cătălin Moroșanu, care a fost uimit să-i vadă în acele ipostaze. “Deci… eu am crezut că glumiți, mă!”, a spus Cătălin Moroșanu.

În vârstă de 36 de ani, Jorge este căsătorit cu Ramona Papagheorghe, care e mai mare cu nouă ani decât el. Soția lui i-a dăruit un băiețel pe 28 martie 2017. El mai are o fiică, pe Karina, din prima căsătorie. El și Alina Laufer au divorțat în 2012.

Soția lui Jorge are și ea o fată dintr-o relație anterioară: Ilinca. Soţii Papagheorghe s-a cunoscut la teatru: el era pe scenă, iar Ramona venise să îşi aştepte o prietenă, aflată şi ea la repetiţiile aceleiaşi piese. Ulterior, s-au revăzut după o lungă perioadă de timp la o întâlnire de afaceri şi de atunci au fost de nedespărţit.

Citește și: JORGE A ”EVADAT” DE LA FERMĂ, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI! L-AM FILMAT ÎN MIEZUL NOPȚII CU O PUȘTOAICĂ

Citește și...