Ferma 2019. Claudia Pavel a încasat o sumă uriașă. Vedeta a fost plătită mai bine decât la Exatlon

Publicat: 06/02/2019 | 08:29
Ferma 2019. Claudia Pavel a încasat o sumă uriașă. Vedeta a fost plătită mai bine decât la Exatlon

Nu cu multă vreme în urmă, Claudia Pavel – Cream – refuza reality-show-urile, motivând că o ţineau departe de casă, dar şi de fiul ei, Noah, în vârstă de 6 ani. Totuși, din 2017, Cream și-a schimbat optica și a început să accepte ofertele televiziunilor. Dar şi-a negociat la sânge preţul participării. Vedeta a plecat în “Ferma” – emisiunea difuzată de Pro TV – pe bani frumoşi, ceea ce i-a atras antipatia colegilor, inclusiv a lui Brigitte Năstase. De menționat că vedetele se vor întâlni la tribunal, după show.

Reality-show-ul “Ferma”a revenit pe micul ecran, într-un nou format, iar scandalurile sunt deja în floare. Atmosferă tensionată între Claudia Pavel (34 de ani) şi Brigitte Năstase (42 de ani). Cea din urmă i-a tot reproşat lui Cream că i-ar fi sedus răposatul soţ pe când era puştoaică şi cânta în trupa Candy, dar şi pe Cătălin Cazacu, iubitul ei de acum doi ani. Cream l-a avut coleg pe Cătălin Cazacu la “Exatlon” (Kanal D), în Republica Dominicană:

“Soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 16 ani”, a declarat Brigitte.

Și-a negociat la sânge onorariul

Claudia Pavel s-a ales cu sume consistente de pe urma concursurilor tv. În 2017 a apărut la “Ford Boyard” (Pro TV), iar în 2018 a plecat în Republica Dominicană, la concursul “Exatlon” (Kanal D). Acolo a stat o lună, primind 40.000 de euro. Banii au fost investiți în cariera muzicală şi în creşterea copilului ei.

Anul acesta, Claudia a acceptat să plece în “Ferma” şi surse apropiate vedetei spun că şi-a negociat la sânge onorariul. Acesta ar fi mai mare decât cel luat la Kanal D, mai exact 50.000 de euro pe lună. Totuși, depinde de cât de mult va rezista Cream în munţi, acolo unde se filmează show-ul. S-ar părea că toți ceilalţi concurenţi sunt invidioşi fiindcă ea ar fi printre cele mai bine plătite concurente, în timp ce Brigitte, spre exemplu, ar încasa o sumă cu mult mai mică.

Citește și...