Incendiu în Mamaia! A ars Silence Bamboo, clubul lui Joshua Castellano, unchiul fostului soț al celebrei Antonia. E al treilea local al italianului care a luat foc

Publicat: 13/08/2019 | 07:30

Un incendiu s-a declanșat, luni noapte, la fostul club Bamboo din Mamaia, actual Silence. Din fericire, nu există victime, dar clădirea s-a făcut scrum. Presa locală scrie că oamenii aflați în incintă s-au autoevacuat.

UPDATE 7:40 – Flăcările au fost stinse la această oră, dar pompierii sunt încă la faţa locului, ca măsură de siguranţă. Aproximativ 60 de pompieri au intervenit pentru a ţine sub control focul, care ameninţa să se extindă şi la alte cluburi din zonă. Clădirea este acum distrusă în întregime. Din fericire, nu există victime.

Intervin șapte autospeciale de stingere și autoscara. Incendiul se manifestă violent. Se depun eforturi susținute pentru stingere. Au fost realizate echipe de căutare sși din primele informații nu sunt victime”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

În sprijinul salvatorilor, pentru stingerea incendiului izbucnit la fostul club Bamboo din Mamaia au venit și echipe ale serviciilor private de pompieri. Deocamdată nu se știe din ce cauză au izbucnit flăcările. Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flacările puternice de la club Silence (fostul Bamboo), pentru ca incendiul să nu se extindă la alte construcții din apropiere.

Clubul avea aviz de securitate, cel care se ia la realizarea proiectului locaţiei. Totuşi, locaţia ar fi fost controlată de inspectori de 1 mai şi în urmă cu chiar o săptămână, dar “vizita” oamenilor legii nu s-a lăsat cu vreo amendă. În schimb, în 2017 şi 2018, clubul fusese amendat pentru lipsa autorizaţiei, surţine Ziua de Constanţa.

Potrivit informațiilor, hidranții din zonă nu funcționau și, din aceste motive, pompierii au fost nevoiți să folosească inclusiv apa provenită de la o piscină a unui restaurant din apropiere, informează cei de la Digi24.

Clubul Bamboo, al treilea incendiu

Primul incendiu al clubului Bamboo din București a avut loc în anul 2005. Doisprezece ani mai târziu, în 2017, al doilea incendiu a mistuit același club Bamboo din Capitală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat însă, în urmă cu câteva luni, dosarul incendiului din ianuarie 2017 de la clubul Bamboo din București, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea „duşmani”.

Anul trecut, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă în noaptea de 22 spre 23 decembrie. Printre altele, hoții au sustras o casetă de valori în care erau bijuterii, ceasuri și bani cash. În total, o pagubă de peste un milion de euro!

Citește și...