EXCLUSIV. Bianca Drăguşanu s-a căsătorit azi cu Alex Bodi! Ce rochie a purtat vedeta! Primele imagini

Publicat: 01/08/2019 | 15:31

Veste-bombă în showbizul din România! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil astăzi! Ceremonia în urma căreia fosta prezentatoare a devenit doamna Alex Bodi a fost organizată în mare secret, însă CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat și vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini de la cununia civilă a lui Alex Bodi și Bianca Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, petrecere de fițe cu şampanie scumpă şi artificii

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil

UPDATE 16:01 – Ceremonia civilă s-a încheiat, iar Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ieșit fericiți din clădire, însoțiți de câțiva prieteni apropiați care le-au fost alături, dar și de nașii lor.

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și nașii celor doi

UPDATE 15:45 – Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au urcat scările de la Casa de Căsătorii ținându-se de mână.

După căsătoria eșuată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a decis să își unească destinul cu al lui Alex Bodi, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, care nu a fost lipsită însă de certuri și împăcări. În jurul orei 15:00, afaceristul extravagant a ajuns la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București. La câteva minute bune distanță, și-a făcut apariția și fosta prezentatoare de la Kanal D, care a venit cu un alt autoturism de lux.

După cum puteți observa în imaginile filmate la sosirea lor, Bianca Drăgușanu a ales să poarte în ziua cununiei civile cu Alex Bodi o rochie albă din dantelă, care are o croială foarte sexy și care îi pune în evidență trupul fără imperfecțiuni. Când a coborât din bolidul bărbatului iubit, vedeta avea ținea în mână un superb buchet de trandafiri roz și mov.

 

Cununia civilă a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi are loc la doar două zile după ce afaceristul i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro.

Citește și: TOP 10: Cele mai mincinoase vedete din România. Cu ce ne-au păcălit Bianca Drăgușanu, Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr, Antonia și Alex Velea

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Citește și...