Au luat prânzul la portbagaj!

Publicat: 14/08/2019 | 22:55

Doi dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc au fost surprinși în ipostaze uluitoare. Deși par extrem de emancipați, se pare că prezentatorii de la Kanal D n-au uitat prea ușor vechile obiceiuri. Nu de alta, dar CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a surprins pe Victor Slav și Cătălin Cazacu în timp ce luau prânzul la… portbagaj. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase.(CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A ”SPART” 145.000 € LA RULETA DE LA MARRIOTT!)

Suntem convinși că, în copilărie, ați avut parte de un concediu în care părinții opreau, la un moemnt dat, pe marginea drumului pentru un “prânz” pe portbagajul mașinii. Deși mulți dintre noi s-au emancipat, se pare că unele obiceiuri nu se uită atât de ușor, iar asta au demontrat-o pe deplin, zilele trecute, cei doi ”Vulturi de noapte”. (NU RATA, AICI: AM AFLAT MOTIVUL DIVORȚULUI LUI WHAT’S UP: „ÎNCERCAU SĂ MASCHEZE ÎN PUBLIC, DAR SIMINA ERA O…”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul savuroare în prim planul cărora se află prezentatorii de la Kandal D, Victor Slav și Cătălin Cazacu.

Prânzul la portbagaj!

Cele două vedete par să fie extrem de ocupate de când s-au pus pe organizat petreceri de cinci stele în diferite cluburi din România. Cătălin Cazacu și Victor Slav sunt mai toată ziua pe fugă, de la un party la altul, și se pare că nici timp să mânânce nu mai au.

Recent, Victor Slav și Cătălin Cazacu au fost surprinși într-o ipostază incredibilă, în Focșani. După ce și-au parcat mașina regulamentar, cei doi au dat iama într-un fastfood și au pus-o de un prânz chiar pe portbagajul mașinii. Fără să le pese de ochii curioșilor, Victor Slav și Cătălin Cazacu au dat iama în pizza. Cei doi n-au părut să fie jenați nici în momentul în care, pe lângă ei, au trecut trei doamne care păreu destul de uimite de ”câmpenească” de pe portbagajul BMW-ului. (NU RATA, AICI: ANCHETATORII AU O PISTĂ-BOMBĂ ÎN CAZUL ”BAMBOO 3”: ”NU E ÎNTÂMPLĂTOR! VOM VERIFICA DACĂ…”)

Cătălin Cazacu și Victor Slav au luat prânzul la portbagaj!

Bolidul lui Cătălin Cazacu a fost vandalizat!

Cătălin Cazacu a suferit un șoc în urmă cu câteva săptămâni. Cunoscutul motociclist și-a găsit bolidul vandalizat și, după ce a constatat pagubele pe care le are, el a filmat imaginile pe care le-a văzut când a vrut să se urce la volan. Mașina lui de câteva zeci de mii de euro a fost vandalizată, iar el a simțit că-i fuge pământul de sub picioare când a observat daunele.

După ce s-a liniștit, fostul concurent de la “Exatlon” s-a filmat în timp ce povestea experiența delicată trăită. Potrivit mărturisirilor făcute chiar de el, a observat nenorocirea când a vrut să plece la plajă, iar la final, a făcut haz de necaz, spunând că va merge cu trotineta, având în vedere că boliul lui a fost serios avariat și trebuie să îl ducă la service.(NU RATA, AICI: IUBITUL VEDETEI DE LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV, STROPIT CU BENZINĂ ȘI INCENDIAT)

“Ce începe prost cică se termină și mai prost. E luni, cobor și eu frumos să mă duc la plajă. Dar mi-a tăiat cineva cauciucurile la mașină… mi-a și zgâriat-o, că așa e. Mai nou, dovadă de bărbăție asta e: ia uite. Mi-a și zgâriat-o, mi le-a tăiat pe amândouă… Dar, am trotinetă, mă descurc”, a spus Cătălin Cazacu într-o filmare făcută publică de el.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.(NU RATA, AICI: ÎN ANII ’90, ERA BOMBA-SEXY A MUZICII DIN ROMÂNIA! CUM ARATĂ AZI, ÎN COSTUM DE BAIE, LA APROAPE 50 DE ANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...