În anii ’90, era bomba-sexy a muzicii din România! Cum arată azi, în costum de baie, la aproape 50 de ani

Autor: Keva Iosif
Publicat: 13/08/2019 | 22:55

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe din ”vechea gardă”, Manuela Fedorca, a pus pe ea câteva kilograme, dar păstrează o atitudine super-sexy, chiar dacă a trecut binișor de pragul de patru decenii și se îndreaptă, îndrăzneață, spre următorul. Lucru remarcat și la plajă, acolo unde a ales să poarte un costum de baie cu multă vedere la piele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imagini în exclusivitate cu fosta bombă sexy a muzicii din România!

Una dintre cele mai cunoscute cântărețele ale anilor ’90, Manuela Fedorca, membră a trupei Elixir, a ales să ducă o viață destul de singuratică după ce a divorțat de soțul ei. Cei doi copii pe care îi au împreună sunt crescuți de ea, dar nu a văzut niciodată lucrul acesta ca pe o povară, ba dimpotrivă. Artista ar fi sperat în tot acest timp că va găsi bărbatul potrivit pentru ea.

O apariție surprinzătoare la plajă

Manuela Fedorca are nevoie de un bărbat. De bărbatul potrivit. (…) Mai cred încă în dragoste. Nu mai vreau să mă căsătoresc. Mă înțeleg foarte bine cu fostul meu soț. Chiar dacă am divorțat, nu ne-am certat niciodată”, a dezvăluit vedeta într-un interviu mai vechi.

(Citește și:  S-A IUBIT ÎN TRECUT CU LUMINIŢA ANGHEL SAU MANUELA FEDORCA. FAIMOSUL SANCHI DIN DOROBANŢI LOVEŞTE NIMICITOR: A CUCERIT-O PE O CUNOSCUTĂ DOCTORIŢĂ!)

Deși, în trecut, a încercat și o carieră solo și a fost și prezentatoare de televiziune, Manuela Fedorca este acum departe de lumea atât de zbuciumată a showbiz-ului românesc. Faptul că nu a rămas  în lumina reflectoarelor a determinat-o, poate, să nu mai acorde o atât de mare importanță look-ului ei. Iar, după ce a născut cel de-al doilea copil, kilogramele adunate au rămas pe poziție.

Silueta vedetei s-a rotunjit considerabil, dar nu a făcut din asta o tragedie, ba chiar și-a păstrat o atitudine sexy, iar la plajă, acolo unde a întâlnit-o CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a optat pentru un costum de baie roz cu vedere mare la piele, la care a asortat o pereche de cercei în aceeași culoare, supradimensionați, și o pereche chic de ochelari de soare.

Manuela a afișat aproape tot timpul un zâmbet pe buze, iar în urechi avea căști la care asculta muzică... toată numai un zen! 
Manuela a afișat aproape tot timpul un zâmbet pe buze, iar în urechi a avut căști la care a ascultat muzică

S-a revăzut cu „Sanchi”

Manuela Fedorca și Bogdan Friedrich, supranumit „Sanchi”, bărbatul cu care a avut o relație în trecut, au rămas buni prieteni și mai ies câteodată împreună în oraș.

Bogdan și Manuela, în urmă cu trei ani

Viaţa amândurora a fost una cel puţin tumultoasă, după ce scânteia aprinsă în 2001 s-a stins. Bogdan a fost implicat apoi într-o relaţie intens mediatizată cu Luminiţa Anghel, împreună cu care a format un cuplu timp de șase ani. Nici Manuela Fedorca nu a stat degeaba, implicându-se în două relaţii oficiale, din prima rezultând şi o fetiţă.

Cu toate acestea, se pare că cei doi nu au reuşit să aibă noroc în dragoste. Bruneta şi Sanchi au rămas buni prieteni în ultimii 15 ani, bărbatul povestindu-le adesea apropiaţilor săi că Manuela a fost femeia pe care a iubit-o cel mai intens. Se pare că ceea ce a dus la ruptura dintre cei doi îndrăgostiţi ar fi fost faptul că amândoi sunt firi vulcanice.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...