VIDEO EXCLUSIV. S-a iubit în trecut cu Luminiţa Anghel sau Manuela Fedorca. Faimosul Sanchi din Dorobanţi loveşte nimicitor: a cucerit-o pe o cunoscută doctoriţă!

Publicat: 13/02/2018 | 00:00

Unul dintre cei mai cunoscuţi ”playboy” de la noi pare să se fi retras din activitate. Trecut prin viaţa multor femei celebre, Bogdan Şteblea, cunoscut în lumea bună drept ”Sanchi”, pare să-şi fi găsit naşul... pardon, jumătatea, căci a dat peste o tânără doamnă extrem de atrăgătoare şi cu un viitor strălucit! ”Sanchi” se poartă ca un îndrăgostit şi nu vrea cu nici un chip să-şi supere partenera! Cel puţin aşa se vede în imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România! (VEZI ŞI: Imagini demne de "Liceenii" cu Sanchi şi noua lui cucerire! Se ţin de mână şi se plimbă romantici pe malul apei)

În lumea mondenă de la noi, Bogdan ”Sanchi” Şteblea e cunoscut mai ales prin relaţiile îndelungate pe care le-a avut cu câteva artiste. Demne de menţionat aici sunt numele cântăreţelor Luminiţa Anghel şi Manuela Fedorca, lângă care ”Sanchi” a stat o bună bucată de timp. Iată însă că acum personajul nostru a schimbat registrul şi a abordat o doamnă dintr-o cu totul altă zonă socială!

(CITEŞTE ŞI: Fostul partener al Luminiţei Anghel i-a luat iubita lui Cătălin Scărlătescu! Sanchi şi Carmen s-au relaxat la malul mării!)

Se pare că playboy-ul nostru, care, pe vremuri, se fotografia mândru lângă șampanii scumpe Armand de Brignac, s-a cuminţit alături de o doamnă doctor extrem de sexy, căreia i-a intrat în graţii! Sanchi a reuşit să o cucerească pe Dana Miricioiu, medic renumit pe latura remodelării corporale. Nu ştim dacă doamna în cauză a apelat ea însăşi la bisturiu, dar apariţiile sale publice sunt remarcabile.

Dana Miricioiu este un renumit medic estetician

Dana Miricioiu este un renumit medic
estetician

Sanchi, tandru la cinema

În imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, weekendul trecut, într-un mall din nordul Capitalei, se poate observa unul din cele mai noi cupluri din lumea mondenă. ”Sanchi” a venit într-o fugă şă-şi recupereze partenera de la film, iar, la ieşirea de la cinematograf, a luat-o în braţe şi a sărutat-o tandru!

Îndrăgostiţii au poposit apoi într-un pet-shop, iar ”Sanchi” s-a dus până la maşină, întorcându-se apoi extrem de repede. În lipsa lui, doamna doctor şi-a făcut de lucru cu telefonul şi a privit pe îndelete căţeluşii, de care părea extrem de ataşată! Personajul nostru a revenit să-şi recupereze iubita şi au plecat împreună către maşină. (VEZI ŞI: Nu e de „sanchi”. Fostul iubit al Luminiţei Anghel a decis că este vremea să se însoare. Vezi cine este aleasa şi cu ce se ocupă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...