Acasă » Cancan » Cum i-a “furat” Papi soția mentorului său

Cum i-a “furat” Papi soția mentorului său

De: Răzvan Scarlat 18/08/2019 | 22:50

Acesta este, fără îndoială, cel mai mediatizat nou cuplu din România. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, cum i-a „furat” Alexandru Papadopol soția lui Adrian Titieni. Lovitura este cu atât mai cruntă cu cât bărbatul încornorat l-a ajutat pe “Papi” să intre la facultate și l-a distribuit în primele roluri. 

(VEZI AICI: CUM SE CERTAU IOANA GINGHINĂ ȘI ALEX PAPADOPOL: “CÂND I-AM SPUS CĂ MĂ DOARE..”)

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit și păstrează o relație amiabilă datorită fetiței lor, Ruxandra. În mediul online a apărut o informație conform căreia bărbatul este foarte apropiat de Adriana, soția actorului Adrian Titieni.

“Ne întrebăm ce o fi văzut «Papi» la ea!”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a urmărit firul evenimentelor. Ocazie cu care a vorbit cu un apropiat al fostului cuplu. Mărturiile sunt de-a dreptul incredibile.

Adrian Titieni a fost înșelat de soție cu Alex Papadopol. Cei doi bărbați se cunosc foarte bine. Adrian chiar are o relație cu familia lui Alex. Adrian a fost cel care l-a ajutat pe «Papi» să intre la facultatea de teatru și film. L-a sprijinit enorm în carieră. Și, drept, «răsplată», i-a «furat» soția. Noi, cei care suntem apropiați de Ioana și Alex, ne întrebăm ce o fi văzut «Papi» la ea (n.r. soția lui Adrian Titieni) din moment ce este mai în vârstă ca el și nu la fel de frumoasă ca Ioana”, a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o sursă din anturajul lui Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină.

Concluzia este că Alexandru Papadopol și Adriana Titieni ar forma cel mai neașteptat cuplu din showbiz-ul autohton. Suprinzător este și că „Papi” ar fi uitat de ajutorul primit de la cunoscutul actor și nu ar fi avut niciun impediment să-i „fure” soția.

„Papi” i-a furat soția mentorului său, Adrian Titieni

(CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ, MESAJ SFÂȘIETOR POSTAT LA SCURT TIMP DUPĂ CE EA ȘI ALEXANDRU PAPADOPOL AU SEMNAT AZI ACTELE DE DIVORȚ)

Ioana Ginghină, mesaj dur după ce Alexandru Papadopol s-a afişat cu noua cucerire

La nici o lună de la divorț, Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se cu Adriana Titieni, ceea ce a făcut-o pe Ioana Ginghină să își pună câteva semne de întrebare. După ce a “digerat” foarte bine situația în care se află, actrița a transmis un mesaj acid pe pagina sa de Facebook.

Doamne ce zi am avut ieri… plină de vorbe, muuulte vorbe care nu înseamnă nimic, dar care te sug de energie şi îţi coboară vibraţia în asa hal încât ajungi să te identifici cu această mizerie din jurul tău… Am ieşit în natură, cu Ruxi, cel mai pur suflet din jurul meu. Ne încărcăm bateriile şi ne pregătim de o nouă săptămână. Oricum viața bate orice telenovelă… Am zis!”, a transmis Ioana Ginghină pe reţelele de socializare.

(NU RATA: IOANA GINGHINĂ, ATAC SUB CENTURĂ LA ALEX PAPADOPOL DUPĂ DIVORȚ: “NU MĂ MAI… NIMENI ÎN PAT”)

”Eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane!”

Întrebată despre situație, Ioana Ginghină spune că îi este foarte greu să creadă că Alexandru Papadopol și Adriana Titieni aveau o relație încă de acum un an. Dar mărturisește și că nu este genul de femeie care să caute prin telefonul soțului sau prin corespondența sa electronică.

Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a spus Ioana Ginghină.

(VEZI ȘI: “MAMĂ, EU DACĂ ERAM ÎN LOCUL TĂU, DIVORȚAM!” REACȚIE ȘOCANTĂ A FIICEI IOANEI GINGHINĂ ȘI A LUI ALEX PAPADOPOL)

Ioana Ginghină a fost cea care a depus actele de divorț

Problemele de cuplu dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol ar fi început în vara lui 2018. Actrița a povestit că se certau seara, pe terasă, în șoaptă, pentru a nu fi auziți de fiica lor, Ruxandra. Însă, neînțelegerile au continuat, iar fetița lor se trezea din somn și îi auzea certându-se.

În ciuda eforturilor depuse pentru a-și salva căsnicia, tot Ioana Ginghină a fost cea care și-a luat inima-n dinți și a depus actele de divorț.

Tot eu, la un moment dat, am ales să depun actele pentru că nu mai puteam din cauza Ruxandrei. E mare, nu mai puteam să o mint, ea vedea… Cred că, dacă ar fi să fac un film despre această perioadă, ar ieși comedie. Pentru că noi ne certam pe terasă, seara, după ce se culca Ruxi, în șoaptă, să nu ne audă vecinii. Deci la noi era totul pe șușoteală. Nu existau țipete, scandaluri, chestii, pentru că nu aveam cum… Dar, la un moment dat, a trecut și vara, a venit iarna și era din ce în ce mai greu de controlat.

Așa a început să se mai audă și Ruxi se trezea, venea și ne spunea «Iar vă certați?» Ea simțea, mă simțea și mă vedea pe mine plângând. Aveam zile când… În perioada aia am fost mult mai singură. Așa se întâmplă, ne certăm și unul se desprinde de tot ce înseamnă casă și copil, iar altul trage mai tare. Încerci să faci totul singură, eram 24 din 24 cu Ruxi”, a mărturisit Ioana Ginghină.

(CITEȘTE ȘI: ADRIANA ȘI ADRIAN TITIENI AU DIVORȚAT!?! SEMNELE CARE ARATĂ CĂ CEI DOI S-AU SEPARAT ÎNAINTE CA ACTRIȚA SĂ FIE POZATĂ SĂRUTÂNDU-SE CU ALEXANDRU PAPADOPOL)

Au divorțat după 12 ani de mariaj

În primă fază, Alexandru Papadopol le-ar fi mărturisit apropiaților că ar fi decis să se despartă de soția lui, Ioana Ginghină, deoarece “vrea ea să-și trăiască viața”. Actrița și fiica lor ar fi fost foarte afectate de situație și chiar ar fi mers la psiholog. Cei doi au divorţat la notar, după 12 ani de mariaj.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...