Costumele de baie le-au jucat feste… Vedetele din România și-au arătat sânii fără voia lor!

Publicat: 21/12/2019 | 09:35

În fiecare vară, surprizele incitante se țin lanț, iar bombele-sexy din lumea mondenă se află, bineînțeles, în rolurile principale. După ce, pregătindu-se corespunzător, au mers la sală, au recurs la mici ajustări estetice sau, pur și simplu, s-au hotărât să țină diete-minune care să le scape de eventuale kilograme suplimentare, vedetele au ajuns pe litoral, punând relaxarea și distracția pe primul plan. Sloganul fiecăreia? ”Totul la superlativ!” CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România  vă răsfață, astăzi, cu un alt top senzațional. Și este unul cu adevărat incitant, dacă ținem cont că subiectul îl constituie chiar… sânii focoaselor care întorc capetele bărbaților atunci când apar pe plajă. Iată un extraordinar TOP – 20 al vedetelor care… și-au arătat sânii fără voia lor. (CITEȘTE ȘI: TOP 50VEDETE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC CU CELE MAI MARI SILICOANE. PE CE LOCURI SUNT ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU, ANTONIA ȘI ANDREEA MANTEA)

Costumele de baie le-au jucat feste divelor exact când acestea se așteptau mai puțin, iar sânii jucăuși au apărut ”la vedere”, simțind briza mării. Mai mici sau mai mari, au împuns aerul și le-au oferit celor din jur imagini pe care, cu siguranță, nu le vor uita prea curând. Cei aflați în ”zona de acțiune” și-au îndreptat, imediat, privirile către vedetele respective și, firește, nici ochiul aparatului de fotografiat nu a lipsit din toată această întâmplare cu tentă erotică… nepremeditată. (VEZI ȘI: TOP 50CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Nimeni nu poate refuza o asemenea… provocare

Fie că este vorba despre sâni naturali sau ”ajustați” corespunzător în clinicile de specialitate, imaginile rămân întipărite pe retină, iar fanii nu pot decât să se bucure și să… profite de moment. Cine ar refuza, în ultimă instanță, să tragă cu ochiul la sânii Mihaelei Rădulescu sau ai Danielei Crudu? Iar un astfel de ”live” este apreciat la justa valoare, de fiecare dată. Important este, cum se spune, să fii pe fază și să nu ratezi ocazia atunci când divele arată mult mai mult decât ar dori.

Imaginația bărbaților, pusă la grea încercare

N-au scăpat de aparatul de fotografiat nici Sânziana Buruiană și nici Eva Kent. Dacă divele reușesc să atragă privirile și atunci când sunt îmbrăcate, cu atât mai mult oferă un impact vizual puternic în momentele în care, nedorindu-și asta, se trezesc fără sutien, în mijlocul plajei sau la piscină. Sânii jucăuși încearcă să vadă ”lumina zilei”, iar rezultatul este unul care lasă imaginația bărbaților să zboare. Rodica Miron, Lariss, Roxana Nemeș – și ele au fost trădate, la rândul lor, de costumele de baie ”revoltate”. Dar nu s-au supărat, firește. Unele au zâmbit, iar altele nici măcar nu și-au dat seama că sunt privite, insistent, tocmai pentru că au rămas mai dezgolite decât erau cu doar câteva minute înainte. (NU RATA: TOP 20 – CELE MAI EROTICE GAFE ALE VEDETELOR LA MARE. CUM AU ”COMIS-O” BIANCA DRĂGUȘANU, DANIELA CRUDU, ANDREEA BĂLAN ȘI MIHAELA RĂDULESCU)

Galerie foto incendiară și un TOP al sânilor… jucăuși

O mai țineți minte pe Cosmina Păsărin? Dar pe Simona Trașcă? Bianca Pop, Oana Zăvoranu sau Anda Adam? Care dintre aceste vedete sunt preferate și ale căror fotografii vă plac cel mai mult? Acesta TOP – 20 al vedetelor care au fost trădate de costumele de baie, prezentat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le oferă, într-o GALERIE FOTO de excepție, răsfățându-vă și invitându-vă să accesați fiecare imagine în parte.  Sunt prezente în acest TOP – 20 – rămâne să descoperiți ce loc ocupă fiecare dintre ele, iar surprizele nu lipsesc – și Bianca Drăgușanu sau Flore Saladilis. Iar Alexandra Enăchescu nu putea rata, la rându-i, acest clasament al sânilor care au ”refuzat” prizonieratul sutienului. (CITEȘTE ȘI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Citește și...