Loredana Chivu a fost fotografiată în timp ce făcea baie, în cadă! Imaginile +18 au fost făcute publice

Publicat: 20/07/2019 | 13:40

Fiecare apariție a Loredanei Chivu are ca rezultat o accelerare a pulsului multor bărbați. Vedeta este lipsită de complexe și postează fotografii incendiare pe paginile ei de socializare. Expunându-și, fără reținere, formele apetisante, Loredana ”lovește” la diferite intervale de timp, iar reacțiile sunt pe măsură.

De data aceasta, Loredana Chivu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care este surprinsă… în cadă. Blondina își acoperă sânii cu mâinile, într-un gest pudic, iar fanii au putut-o admira în toată… splendoarea sa. Bineînțeles, nu au lipsit aprecierile, iar mulți dintre vizitatorii paginii au complimentat-o pentru felul în care arată. Considerată, de multă vreme, o adevărată bombă-sexy a showbizului, Loredana Chivu nu se dezminte nici de această dată.

Loredana Chivu, fotografiată în cadă

Loredana Chivu: ”Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o”

Atunci când spui Loredana Chivu te gândești imediat la apariții provocatoare și la fotografii care ”incendiază” spațiul online. În rest, se vorbește puțin sau deloc despre pregătirea Loredanei Chivu. Puțină lume știe care este, în realitate, pregătirea profesională a incendiarei blonde. Ea a făcut mărturisiri despre studiile pe care le are în cadrul emisiunii ”Necenzurat”, de la Antena Stars.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.