”Împăratul înghetaței”, cu mâinile pe fundul profei de sport!

Autor: A.N.
Publicat: 19/08/2019 | 22:49

”Împăratul înghețatei” din România, Vasile Armenean, trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu o sexy-profesoară de sport. Cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, iar micile escapade în diverse localuri exclusiviste par să fie sarea și piperul relației lor. De data aceasta, au ales Mamaia pentru un weekend de distracție, iar CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit în timp ce dansau, în LOFT, ca doi proaspăt îndrăgostiți.

Milionar discret, încă de pe vremea în care, în ciuda averii colosale, locuia într-un apartament modest, confort 2, în Suceava, Vasile Armenean își trăiește povestea de dragoste la fel de discret. De aproximativ trei ani, ”Împăratul înghețatei” se iubește cu Cristiana, o sexy-profesoară de sport, mai tânără decât el cu aproape 30 de ani. Diferența de vârstă, însă, nu a fost un impediment pentru cei doi.

Vasile Armenean ar fi îndrăgostit nebunește de șatena mai mică cu opt ani decât propria lui fiică și o răsfață la maximum. Pe lângă vacanțele extravagante în care o duce cu avionul privat și o răsfață cu șampanie fină Armand de Brignac, ”Împăratul înghețatei” ar fi făcut și o investiție imobiliară în numele sexy-profesoarei. Și nu doar atât… Milionarul și-ar fi dus iubita la un medic estetician pentru un bust mai… generos.

Cei doi au mai bifat o vacanță

În weekend-ul care tocmai a trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1, i-a întâlnit pe Vasile Armenean și iubita lui în LOFT, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia. Împreună cu prietenii lor, cei doi s-au distrat pe cinste, până în zorii zilei. Au dansat, au stat la povești, s-au relaxat și… un lucru este cert! ”Împăratul înghețatei” este topit după Cristiana. (CITEȘTE ȘI: „ÎMPĂRATUL ÎNGHEȚATEI” STĂ LA BLOC)

Nu de alta, dar… Vasile Armenean nu-și putea lua mâinile de pe iubita lui. Mai exact, de pe posteriorul ei bombat, așa cum se observă, de altfel și în imagini!

Vasile Armenean, cu mâinile pe fundul profei de sport

Mișcările de dans ale Cristianei l-au înnebunit pe ”Împăratul înghețatei”. Așa că… Vasile Armenean n-a mai ținut cont de nimic și mâna sa a ”alunecat” pe posteriorul iubitei sale. Șatena cu trup tras prin inel a zâmbit, apoi i-a luat mâna omului de afaceri, i-a pus-o pe abdomen și a continuat să danseze… senzual.

Și-a măritat fiica la Monaco!

În 2012, Vasile Armenean și-a măritat fiica. Și nu oricum, ci cu mare fast! ”Împăratul înghețatei” i-a planificat lui Beatrice o nuntă de vis la Monte Carlo, la un hotel de lux, la care au venit 65 de invitați. Pentru ca rudele și prietenii apropiați să participe la eveniment,  Vasile Armenean a închiriat un avion. Invitații au ajuns la Genova, după care au urcat în două autocare și au plecat spre Franța.

Beatrice, fiica lui Vasile Armenean, s-a măritat la 22 de ani cu un tânăr originar tot din Suceava, cu un an mai mare decât ea. Petrecerea a fost fastuoasă, iar cei prezenți s-au simțit extraordinar! (VEZI ȘI: UN MILIONAR CELEBRU CARE DOARME INTR-UN APARTAMENT CONFORT 2 SI-A CUMPARAT DOUA AVIOANE!)

Cum a început Vasile Armenean afacerea Betty Ice

În zilele călduroase de august ale lui 1991, Vasile Armenean se trezea zilnic la 6 dimineața pentru a vinde înghețată locuitorilor din Suceava, după modelul gelateriilor din piețele centrale vest-europene. Timp de o lună a urmat zi de zi același program – deschidea la 9, vindea până la 11 seara, termina de strâns la 2 noaptea și o lua de la capăt a doua zi în zori. O bună perioadă de timp, Vasile a vândut înghețată în pahare de plastic de unică folosință.

Betty Ice și-a primit numele de la primul născut al familiei Armenean: Beatrice. Beatrice avea un an când Vasile și Lăcrămioara (fosta lui soție, cea pentru care trecuse ilegal frontiera înapoi în România) au decis să rămână în țară. Milionarul obișnuia să lucreze el însuși la rețetele de înghețată, iar ultima rețetă a fost cornetul cu fructe de pădure din Bucovina. (NU RATAPATRONUL BETTY ICE PLĂTESTE O TONĂ DE BANI GHEAȚĂ CA SĂ-I FACĂ FIICEI SALE NUNTA LA MONTE CARLO)

Însă, la începutul anului 2018, Vasile Armenean a vândut fabrica de îngheţată ”Betty Ice”, pe care o deschisese în urmă cu 25 de ani, gigantului anglo-olandez Unilever. Nu mai puțin de 100 de milioane de euro ar fi încasat afaceristul în urma tranzacției!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...