Prezentatorul a ”înlocuit-o” pe sexy-știristă cu o reporteriță new-entry!

Publicat: 19/08/2019 | 22:50

La cinci luni de când a ”rupt-o” definitiv cu sexy-știrista Ilinca Obădescu, celebrul prezentator i-ar fi găsit ”înlocuitoare”. Cătălin Cazacu a fost văzut în tandrețuri cu o reporteriță new-entry, într-un club de fițe din Mamaia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. (CITEȘTE ȘI: FOSTA L-A BULVERSAT PE CĂTĂLIN CAZACU!)

O nouă telenovelă se conturează în interiorul Kanal D. După ce, în urmă cu câteva luni, s-a despărțit de sexy-știrista Ilinca Obădescu, Cătălin Cazacu pare că a fost fermecat de formele răvășitoare ale unei reporterițe new-entry, cu care a fost filmat în tandrețuri pe litoral. (NU RATA: CĂTĂLIN CAZACU S-A CUPLAT CU O VEDETĂ DE LA ANTENA 1. PRIMELE IMAGINI CU EI ÎMPREUNĂ DE LA MARE)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Cătălin Cazacu în LOFT Mamaia, unul dintre cele mai renumite cluburi din stațiunea-fanion a litoralului românesc, acolo unde prezentatorul a ales să se distreze alături de câțiva prieteni.

Cătălin Cazacu, fermecat de colega de trust!

Ca un veritabil prădător nocturn, odată cu lăsarea întunericului, Cătălin Cazacu s-a anturat în LOFT cu una dintre cele mai senzuale colege de trust. Celebrul motociclist a fost fermecat de formele senzuale ale reporteriței Derya Çakmak. Tânăra a optat pentru o ținută extrem de îndrăzneață, care-i punea în evidență formele perfecte și bustul generos, cu care se pare că i-a atras atenția lui Cazacu.

Fără să stea prea mult pe gânduri, prezentatorul TV și-a făcut ”fenta” și, ajutat de fondul sonor, a invitat-o pe sexoasa reporteriță la un dans intim. Chiar dacă nu a făcut toate mișcările unui dansator iscusit, Cătălin Cazacu a reușit să o impresioneze pe colega lui de trust.

Cătălin Cazacu, dans ”intim” cu o reporteriță new-entry!

Mai mult decât atât, Cătălin Cazacu a reușit să își lase colega doar… în sutien. Prinsă în febra dansului, fermecată de ”bărbatul alfa”, Derya Çakmak și-a lăsat cămașa să alunece și nu a băgat de seamă că s-a dezgolit prea mult. (VEZI ȘI: COSTUMELE DE BAIE LE-AU JUCAT FESTE… VEDETELE DIN ROMÂNIA ȘI-AU ARĂTAT SÂNII FĂRĂ VOIA LOR!)

După zâmbetul larg pe care Derya îl etala, se poate spune că șarmul vedetei de la Kanal D a mai făcut o ”victimă”.  După ”dansul pe vechi” cei doi au petrecut împreună, ceea ce ar alimenta posibilitatea ca, în interiorul Kanal D, să se desfășoare o nouă telenovelă amoroasă. Din câte se pare, prezentatorul de la ”Vulturii de noapte” face ce face și reușește să-și găsească parteneră în trustul unde lucrează. (NU RATA: AU LUAT PRÂNZUL LA PORTBAGAJ!)

Prezentatorul TV și-a făcut ”fenta” la LOFT

O despărțire-model

Cele două vedete de la Kanal D, Ilinca Obădescu și Cătălin Cazacu, au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. La început erau foarte discreți, spuneau că sunt foarte buni prieteni, apoi și-au asumat relația, care nu a fost tocmai roz, iar, la nici un an, știrista a decis să pună punct, alegând să înceapă o nouă relație cu tânărul Cosmin Rogoveanu. (CITEȘTE AICI: PREZENTATORUL DE LA KANAL D A SĂRUTAT-O CU JAPCA PE “SORA” LUI CODIN MATICIUC! AVEM IMAGINILE CU MOMENTUL “ATACULUI”)

Despărțirea nu a fost cu scandal, fiecare a vorbit foarte frumos de celălalt, ba chiar au rămas prieteni. „Acum mă concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate:), mă bucur în continuare de tot ceea ce îmi oferă viața. Întâlnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu și Cătălin (n.r. Cazacu) ne-am despărțit recent, dar suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu ești compatibil cu persoana lângă care trăiești. Nu e ceva de reproșat și rămânem prieteni și colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, spunea Ilinca.

E un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important în existența mea, dacă mergem pe drumuri diferite nu înseamnă că nu rămânem prieteni”, declara și Cătălin Cazacu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...